Vill du vara med på resan framåt inom området digitala tjänster? Flowbird behöver dig med i sitt växande team. Detta är en ny roll som du får chans att vara med och forma. Har du intresse för teknik och människor samt vill underlätta vardagen för många så är detta en spännande möjlighet. Hos Flowbird ges ett inkluderande ledarskap och flexibelt arbetssätt med stort eget ansvar.

Din vardag

I rollen som Digital lösningsspecialist ansvarar du för uppsättning och leverans av tjänster samt att hanteringen fungerar i alla instanser vid nyförsäljning. Exempel på tjänster är kameraövervakning, elbilsladdning, mobila betalningar och parkeringstillstånd. Fokusen initialt är externa integrationer för bland annat parkeringsövervakning. Vidare har du tät dialog med kollegor inom teamet och andra delar av organisationen samt även underleverantörer. Du blir anställd hos Flowbird Sverige och utgår från kontoret i Kista med möjlighet till distansarbete.

Ett axplock från din blivande vardag:

  • prioritera inkommande ärenden
  • tekniska uppsättningar och funktionstester av integrationer
  • hantera beställningar och leverans av dem
  • löpande dialog och koordinering med kunder och leverantörer

Vem är du?

Som person är du social och utåtriktad och uppskattar att samarbeta. Då rollen innebär varierande uppgifter och inkommande ärenden är det viktigt att du kan prioritera och är noggrann i ditt sätt att arbeta.

Vi ser att du har med dig:

  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Teknisk bakgrund inom exempelvis IT, support eller service
  • Intresse för kunddialog
  • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift

Det är ett plus ifall du även har:

  • Kunskap om systemintegrationer och betalningssystem
  • Programmerings erfarenhet av XML och HTML

Passar vi dig?

Flowbird vill påverka människors vardag genom enkla och moderna parkeringslösningar. Vi gör smarta städer smartare. Ambitionen är att alla ska kunna parkera enkelt, smidigt och tryggt. Vi drivs av att se till att alla som kommer i kontakt med våra parkeringssystem ska få ett gott intryck. Våra skräddarsydda lösningar ska kunna tillgodose alla behov oavsett klimat, miljö, vägplanering eller trafikförhållanden. Hos oss finns möjlighet för medarbetarna att växa och utvecklas inom företaget.

Läs vidare här: https://flowbird.se/

I denna rekrytering samarbetar Flowbird med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Ortbrink på linda.ortbrink@wiseit.se

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter

Alla ansökningar hanteras löpande och likaså urvalet av kandidater som går vidare till intervju. 

Varmt välkommen med din ansökan!