Om du i dagsläget arbetar med IT-infrastruktur, trivs bra men vill göra en förändring borde du kika in här. Ansök om att bli IT-konsult inom IT-drift hos oss!

DIN VARDAG

Som drifttekniker har du ett tekniskt funktionsansvar över IT-infrastrukturen och jobbar för att ha en stabil, säker och uppdaterad IT-miljö. Detta innebär att det är viktigt att du som person har förmågan att överblicka hela infrastrukturen och samtidigt kunna dyka djupt ner i tekniken när det behövs. Du bidrar till ett välfungerande samarbete mellan driftförvaltning, supporten och underleverantörer.

Som IT-konsult hos Wise IT kommer vi tillsammans att matcha dig mot det uppdrag som matchar din kompetens bäst. Våra kunder är lokaliserade i Stockholmsområdet. 

VEM ÄR DU?

För den här rollen ser vi att du är driven och självgående som person, med ett stort intresse för teknik och tycker om att ta ansvar. 

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper men vi ser gärna att du har:

  • Gedigen erfarenhet av tekniskt arbete inom Microsoft-infrastruktur
  • Mycket goda kunskaper inom AD, SCCM, PowerShell
  • Goda kunskaper inom nätverk & säkerhet
  • Goda kunskaper inom SQL
  • Erfarenhet av molntjänster (gärna MS Azure)
  • God förståelse för ITIL eller motsvarande ramverk.

För att lyckas i rollen krävs det att du är en handlingsinriktad person som ser möjligheter och får saker att hända. Du är analytisk, strukturerad och kvalitetsorienterad i ditt arbetssätt och duktig på att bygga relationer och förklara tekniska lösningar på ett pedagogiskt vis.

PASSAR VI DIG?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng superhjältar som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

ANSÖKAN

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till 

Vendela Bennström (vendela.bennstrom@wiseit.se) 

Maria Legerius (maria.legerius@wiseit.se)

Urval sker löpande och vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!