Vill du vara en del av ett litet team med stor påverkan? Hos Lannebo finner du en familjär arbetsmiljö mitt i Stockholm. I rollen som IT administratör får du mycket frihet under ansvar och en varierande vardag. Här utlovas möjlighet till utveckling och en inkluderande kultur. Intresserar en teknisk roll med många kontaktytor? Då ska du söka rollen som IT administratör till Lannebo.

Din vardag som IT administratör

Detta är en bred IT- roll där fokus är att den dagliga driften fungerar för hela bolaget och på effektivisering av IT. Uppgifterna är mycket varierande mellan support, utveckling och att hjälpa till med automatisering. Du ska kunna vara proaktiv snarare än reaktiv för en smidig leverans.

Några exempel på uppgifter är:

  • Säkerställa att anställda har tillgång till rätt IT-utrustning och system
  • Uppdatering av system, servrar, klientdatorer, nätverksutrustning
  • Stötta kollegor i frågor rörande IT med en positiv inställning
  • Att aktivt delta i projekt
  • Vara med och utforma och utföra IT-säkerhetsutbildning för personalen

Rollen innebär mycket samarbete med olika personer och funktioner inom Lannebo. Du förväntas även ha löpande kontakter med leverantörer och hantering av support och kontroll samt uppföljning av tredje part för bland annat outsourcingtjänster.

Vem är du?

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att det är vikigt att du är kommunikativ och har ett driv att komma framåt i dina processer. Du beskriver dig själv som social och flexibel som har förmåga att prioritera. Förutom relevant utbildning inom IT i grunden, har du några års erfarenhet av liknande roller inom exempelvis IT-drift/support.

Vidare ser vi att du har med dig:

  • Grundläggande kunskap och stort intresse inom programmering
  • Erfarenhet av Windows Server
  • Kompetens inom Azure/Office365 eller AWS

Dessutom är det meriterande med erfarenhet av:

  • Microsoft Power Automation eller annat RPA verktyg
  • Nätverk/infrastruktur

Passar vi dig?

Lannebo erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en entreprenöriell och familjär miljö. Lannebo Fonder är en genuin arbetsplats där vi arbetar nära varandra med starka värderingar om att göra rätt för oss och alltid arbeta i andelsägarnas intresse.

Lannebo Fonder startades år 2000 och är ett oberoende fondbolag inriktat mot aktiv förvaltning av aktie- och räntefonder. Fondbolaget förvaltar cirka 75 miljarder kronor och har i dag cirka 50 anställda med kontor i centrala Stockholm samt i Köpenhamn. Under åren har våra prestationer uppmärksammats och resulterat i en rad olika utmärkelser.

Läs mer om oss här: www.lannebo.se

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Lannebo med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Ortbrink på linda.ortbrink@wiseit.se

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter

Alla ansökningar hanteras löpande och likaså urvalet av kandidater till intervju.

Välkommen med din ansökan!