Motiveras du av att lösa komplexa problem och är du redo för något nytt? Just nu söker vi en DBA till vår kunds verksamhet. Välkommen med din ansökan!

Din vardag:

Du kommer att ha ett helhetsansvar för SQL-server databaser och förvalta befintliga databaser. Du kommer dessutom att bidra till att hantera behörigheter till databaser samt säkerhetsaspekter kring databasdrift. 

För att du ska känna dig trygg i rollen tror vi att du har erfarenhet av:

  • Application Management
  • DataBase Administration SQL
  • Backend och Frontend Web ISS
  • Crystal Rapports 
  • Active Directory 

Vem är du?

 Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av att arbeta som databasadministratör och som varit delaktig i flertal projekt. Vi tror du har ett analyserande tankesätt samt ett metodiskt och proaktivt arbetssätt. Vi tror också att du trivs lika bra att arbeta självständigt som i team och har ett sinne för att bryta ner utmaningar i mindre delar för att kunna skapa innovativa lösningar.

Om Wise IT

 Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Evelina Andersson på evelina.andersson@wiseit.se eller Hanna Levin på hanna.levin@wiseit.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl utan de sker enbart via den här annonsen.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Varmt välkommen med din ansökan!