Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för teknisk utveckling, förvaltning och IT-Support? Letar du dessutom efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Wise IT en IT Workplace Technician till FCG i Stockholm. Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att jobba med människor och av att ge service i världsklass. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! 

Din vardag:

Som IT Workplace Technician ansvarar du för att ge tekniskt stöd till verksamheten samt hjälpa till att vidareutveckla IT organisationen. Du kommer även arbeta med att kvalitetssäkra processer. Arbetet kommer vara mycket onsite med olika typer av IT-supportfrågor, men också arbete med framtagning av rutiner och automatisering av processer.

Som IT Workplace Technician kommer du bland annat:

  • Ge 1st/2nd linesupport till användare i organisationen
  • Göra beställningar på hårdvara, mjukvara och telefoni samt rulla ut.
  • Skapa dokumentation, rutiner och guider för användare
  • Ha kontakt med leverantörerna och utvärdera tjänster
  • Vara med i olika förbättringsinitiativ och projekt för att skapa en starkare IT- organisation

Rollen har en blandning av operativt och taktiskt arbete då du tillsammans med IT-chefen kommer forma IT på FCG, rollen kan komma att utvecklas ju mer IT organisationen växer.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som IT Workplace Technican tror vi att du har jobbat några år som 2nd linesupport, on-site tekniker eller teknisk projektledare. Du har ett intresse för teknik, har bra koll på IT- service management och tycker om att jobba i roller som ligger nära verksamheten. Vi blir extra intresserade om du jobbat inom den finansiella industrin med IT tidigare, har en teknisk utbildning och tidigare jobbat med ITIL. Du talar och skriver svenska/engelska flytande.

Som person tror vi att du har en god kommunikativ förmåga, du är serviceminded och tycker om att jobba med och hjälpa människor. Du mår som bäst när du får röra dig ute i verksamheten och vara nära verksamheten. Vidare så har du ett driv av att lära dig nytt och att utvecklas personligt samt professionellt, du tackar inte nej till en utmaning.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar FCG med Wise IT. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Gustaf Linder, gustaf.linder@wiseit.se . Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Passar vi för dig?

FCG är ett ledande företag för governance, risk and compliance, som erbjuder förstklassiga tjänster och tekniska lösningar till den europeiska finansbranschen. Sedan 2008 har vi kombinerat finansiell, juridisk och teknisk expertis för att ge råd och utmana finansbranschen med insikter och erfarenhet.

Vi hjälper våra kunder att navigera i en föränderlig och komplex regulatorisk miljö, och stöttar dem i varje steg från analys och rådgivning till implementering och outsourcing. Vi växer snabbt och expanderar vår internationella verksamhet, därför söker vi nu en IT Workplace-tekniker som kan bidra till vår framgång och vill ge förstklassig support till vår globala verksamhet på en operativ nivå genom att hantera tekniska frågor, guider och verktyg. Du kommer hjälpa IT-avdelningen att bidra till verksamhetens mål, som den bästa arbetsplatsen för GRC-experter.