Är du en självständig och lösningsorienterad nätverkstekniker som är bekväm med att arbeta inom varierande miljöer? Då har du nu chansen vara del av ett företaget med goda utvecklingsmöjligheter!

Din vardag:

Du utgår från kontoret men det dagliga arbetet utförs främst ute hos olika kunder. Som nätverkstekniker är det viktigt att du är självständig och bekväm med att arbeta inom varierande miljöer samt är lösningsorienterad. Man bör ha projekteringskunskaper kring komplettering av fiber och koppar hos kunder som saknar samt ha kännedom kring spridningsnät & fastighetsnät. Det förekommer även genomföring och dokumentering kring övergång av installationsteknik och uppatchning av fiber eller kopparavlämning är andra uppgifter man bör känna sig bekväm med också. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har rätt driv och fokus.


Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen är:

– Hantera inkommande ärenden från servicedesken
– Montering på plats hos kund.
– Upp/nerkoppling av kunders förbindelser.
– Felavhjälpning på plats hos kund.
– Hantera beställningar mot underleverantör
– Delta i projekt av olika slag tex: Uppsättning / Flytt av kontor, och nya nät, införa teknikbyte, mm. 

  Vem är du?

  Vi söker dig som har 2-3 års erfarenhet som nätverksttekniker. Du har en teknisk bakgrund inom IT, gärna inom fastighetsnät eller likvärdigt. Erfarenhet av kabelinstallationer, kunskap kring datakommunikation och koordinering.
  För att trivas i rollen tror vi att du är social, självgående och serviceinriktad. Flexibel, noggrann och kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska är andra egenskaper vi värdesätter högt. Då vardagen består av att träffa många olika kunder med olika kunskaper om fastigheternas IT miljö är det också väldigt viktigt att vara lösningsfokuserad och att kunna fatta snabba beslut på plats för att hjälpa kunden framåt på bästa sätt.

  Krav
  God kunskaper inom:
  – Kablage (fiber, koppar)
  – Kännedom inom inom HW av IT (switchar FW,AP,ODF, blåsfiber, fiberswitchar.)
  – Körkort

  Meriterande:
  – DHCP
  – DNS
  – Dokumentationsvana

  Passar vi för dig?

   

  Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

  Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

  Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennifer Hult på mobilnummer 076-068 55 30.