Är du en erfaren Scrum Master som trivs med att ha många bollar i luften tycker om att bedriva förändringsarbete, coacha och har kunskaper inom SAFe? Kika på det här uppdraget!

Uppdragsbeskrivning:

I rollen som Scrum Masterhos kunden förväntas du driva förändring med fokus på flödesoptimering, kompetensbreddning, ansvarsfördelning samt säkerställa och möjliggöra att agila värderingar, principer och metodstöd praktiseras och förbättras på teamnivå. 

Du håller i agila evenemang/ceremonier, samtidigt som du eskalerar hinder, driver kontinuerligt förbättringsarbete och koordinerar samarbete på ett coachande och uppmuntrande sätt. Samarbetet sker inom team, mellan team och med andra nyckelpersoner som team och tåg är beroende av. Att uppmuntra självledarskap och förstärka teamets vilja att hela tiden bli bättre står högt upp på agendan. Utöver detta förväntas du coacha och kompetensutveckla nuvarande Scrum Master, samt bidra i tågets Scrum Master forum.

Du ska ha god erfarenhet av att arbeta i en organisation som använder skalningsramverket SAFe och har ett antal års erfarenhet som Scrum Master och gärna som agil coach. Du ska ha god erfarenhet av att jobba med förändringsledning, samt ha goda kunskaper i svenska engelska i både tal och skrift.

Kompetenskrav:

  • Scrum master
  • SAFe
  • Agil Coach
  • Förändringsledning
     

Omfattning: 100%

Språk: Svenska

Vänligen ansök snarast med:

– Ditt uppdaterade CV

– Timpris (inkl. omkostnader)

– Tillgänglighetsdatum

– En kort motivering varför du är lämplig uppdraget.