Värdesätter du arbete som bidrar till ett mer hållbart samhälle och en arbetsplats som präglas av samarbete, mod och engagemang?

Hos den här kunden står tillväxt högt på agendan. Som Senior Tech Recruiter arbetar du i ett nära samarbete med rekryterande chefer kring frågor som rör rekrytering och utveckling av deras konsultverksamhet. Som Inhousekonsult blir du en del av ett rekryteringsteam som består av prestigelösa, ansvarstagande och nyfikna kollegor.

Din vardag
Det som utgör en stor del av din vardag är arbete med att skapa talent pipelines, vilket innefattar sourcing av och nätverkande med potentiella kandidater. Du kommer även ha fokus på Employer Branding, i form av aktiv marknadsföring på sociala medier, deltagande på mässor och arrangemang av events. Vidare är du delaktig i strategiarbete kopplat till tillväxtplaner, med ansvar att driva dialogen kring framtida satsningar. Samtidigt bidrar du till att kvalitetssäkra och effektivisera pågående rekryteringsprocesser med kandidatupplevelsen i fokus, genom uppföljning på månadsbasis.

Vem är du?
För att du ska trivas och lyckas på bästa sätt i det här uppdraget, ser de att du har en högskoleutbildning inom HR/Personal eller motsvarande. Därefter har du några års erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering, främst tekniska profiler. Du har självständigt drivit flertalet processer paralellt och i sin helhet. Har intresse och förståelse för vikten av search, nätverkande och Employer Branding. Meriterande om du tidigare arbetat med strategiska frågor rörande rekrytering eller ser det som en möjlighet att vidareutvecklas.

Som person drivs du av kontaktskapande och har förmåga att arbeta i en föränderlig miljö. Du är lösningsorienterad och har lätt för att strukturera ditt arbete utefter prioritet för att vara effektiv. De ser att du har en förmåga att samarbeta med olika människor och vara konsultativ, samtidigt är du trygg i att ta initiativ och driva ditt arbeta framåt på egen hand. Vidare har du ett prestigelöst förhållningssätt, är idérik och administrativt duktig.

Mer om uppdraget
Kunden ser en långsiktighet tillsammans med dig som Inhousekonsult. De erbjuder möjligheten att bli en del av en av deras mycket uppskattade rekryteringsfunktion som i allra högsta grad bidrar till högt uppsatta tillväxtmål. Arbete präglas av ett öppet klimat, en nyfikenhet kring olika fördjupade ämnen, nya tillvägagångssätt och idéer för att tillsammans lyfta rekryteringen till nästa nivå.

Livet som Inhousekonsult
Möt Ken som jobbar som Inhousekonsult på Wise IT och få en inblick i hans vardag.