Motiveras du av att bygga nya tekniska lösningar, vidareutveckla och effektivisera befintliga system och att nå resultat tillsammans med ditt team? Här får du får göra skillnad på riktigt.

DIN VARDAG

I rollen som IAM Specialist kommer du att bli en del av kundens IT-Operationsavdelning. Tillsammans med dina närmsta kollegor och övriga i driftpersonalen kommer du huvudsakligen arbeta med uppsättning av en ny IAM plattform. Parallellt med det bidrar du i flera större projekt, så som utbyte av befintligt ERP och HR system. I ett nära samarbete med verksamheten, EA-arkitekter samt IT-säkerhetsavdelning, har du en aktiv medverkan kring vidareutveckling och effektivisering av kundens hybrida AD-miljö. Därtill arbetar du med förbättringsåtgärder inom användarautentisering och auktorisering, hantera Azure enterprise applications, SSO setup, governance samt Security guidelines.

I arbetet ingår även att arbeta med den dagliga driften av bolagets AD-miljö. Det består av 3rd line support för att omhänderta och hantera inkomna larm och beställningar samt lösa uppkomna incidenter inom teknikområdet.

VEM ÄR DU

För att du ska landa in i rollen som IAM specialist på bästa sätt ser vi att du har en universitets- eller högskoleutbildning inom IT, systemvetenskap eller liknande. Du har flerårig erfarenhet av att arbeta med drift och löpande förvaltning inom Microsoft AD i komplexa IT-miljöer. Därutöver har du bred kompetens inom Azure AD och goda till mycket goda kunskaper i Powershell. Vidare har du tidigare medverkat och bidragit i flera parallella projekt, meriterande om det innefattade arbete med ERP och HR system.

För att trivas i uppdraget uppskattar du att arbeta som en del i ett team. Du som person behöver vara strukturerad, analytisk, initiativtagande och självgående. Arbetet ställer krav på att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga samt att du har ett högt säkerhetsmedvetande. Du förmedlar budskap på ett enkelt och tydligt sätt, samt är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren och därmed ger en god service. Du arbetar för att hitta lösningar som passar verksamheternas behov vad det gäller leverans och kvalité.