Brinner du för affärsnära försäljning, ledarskap och vill axla en roll som Affärsområdeschef för vår Konsultaffär? Vill du ingå i ett bolag där utvecklingen av just vår konsultaffär står högt upp på den strategiska agendan? Då vill vi träffa dig!

Du ingår i ett framåtlutat bolag där din tidigare erfarenhet från konsultverksamhet gör att du kan hjälpa oss att ta nästa steg på vår resa.

Wise IT söker en affärsområdeschef som kommer att leda vårt affärsområde Konsult i region Stockholm, vilket innebär både resultat- och utvecklingsansvar. Som ansvarig för affärsområdet förväntas du att leda och proaktivt utveckla tjänsten. Din roll innebär att vara en drivande nyckelperson i utvecklingen av vår konsultaffär på nationell nivå.

Som affärsområdeschef ingår du i Wise IT Stockholms ledningsgrupp och förväntas bidra till regionen samt hela Wise IT’s fortsatta utveckling.

Din vardag

Som Affärsområdeschef har du förmågan att få individen, teamet och verksamheten att växa. Du driver proaktiv försäljning och din tekniska kompetens gör att du med förtroende kommunicerar med kundens IT-organisation kring behov samtidigt som du med kraft kan driva kommersiella förhandlingar. En viktig del i vardagen är att etablera nya och utveckla befintliga kundrelationer. Som ledare hos oss förväntas du utöva ett nära ledarskap som genomsyras av Wise IT’s värderingar.

Som en del i utvecklingen av vår konsultaffär har vi utvecklat en digital konsultportal (Wiser.se) som vi ser att du genom din erfarenhet från konsultverksamhet inom IT kan hjälpa oss ta till nästa steg. på vår resa. Som affärsområdeschef har du dagligen många kontaktytor internt och externt, varför samarbete med andra är något du värderar högt.

Du kommer ingå i Wise IT Stockholms ledningsgrupp, och med detta förväntas du bidra till regionens samlade resultat och framgångar!

Vem är du?

Vi önskar att du är/har:

  • Affärsorienterad, säljdriven och relationsskapande
  • Mångårig erfarenhet från konsultverksamhet inom IT
  • Ledarskapserfarenhet och erfarenhet av projektledning
  • Dokumenterad erfarenhet från framgångsrik tjänsteförsäljning inom IT
  • Relevant akademisk utbildning
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Passar vi dig?

Vi erbjuder dig en energifylld arbetsplats med härliga kollegor, ett öppet klimat och stora möjligheter till utveckling! Vi tror att människor presterar bäst då man får göra det man är riktigt bra på och vi lägger stor vikt vid vår företagskultur som grundas i våra värderingar passion, samarbete, ansvar och mod som vi tillsammans tagit fram. VI vågar sticka ut hakan och säga att vi faktiskt lever våra värderingar varje dag – både i de små sakerna som att hylla en kollega som gjort en bra affär till de större besluten som att våga ge sig in på en ny marknad eller att utmana branschen genom att tänka annorlunda.

Vi tycker det är viktigt att man mår bra och har kul på jobbet; därför är hållbarhet och hälsa saker vi värdesätter högt. Vi erbjuder så klart friskvårdsbidrag och en hybrid arbetsmiljö.

Mer om Wise IT

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT och tech. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-uppdrag, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på kompetenser som i rätt situation kan göra stordåd!

Då bolaget ingår i Wise Group som är en väletablerad koncern inom rekrytering och HR, får du även tillgång till ett omfattande och relevant kontaktnät av såväl kunder som kandidater genom våra systerbolag – såsom K2 Search, Wise Professionals, SalesOnly och Wise Consulting – med vilka man även delar fina lokaler vid Karlaplan i Stockholm.

Intresserad?

Vi ser fram emot att få din ansökan med CV senast den 20/10 2022.

Vid frågor eller för att ansöka kontakta gärna ansvarig rekryterare Karin Welander karin.welander@puresearch.se Mobil: 073-544 94 49

Vi ser fram emot din ansökan!