Vill du ingå i ett inkluderande sammanhang där kultur och samarbete är viktigt? Lockar en ny roll inom e-handel? Hos Axfood IT får du allt detta och mycket mer. I rollen som DevOps specialist bidrar du i resan framåt mot en mer digital och automatiserad utveckling hos Axfood IT. Sök rollen som DevOps specialist här och nu.

Om rollen

Här kommer du in i ett spännande område som Axfood IT satsar mycket på. Du får jobba brett och har chans att påverka bolagets e-handel och forma rollen framåt. Som DevOps specialist kommer du att bidra till utveckling och förvaltning i linje med Axfoods övergripande affärsstrategi. Rollen ingår i ett av flera team och rapporterar till Chef för e-handel & kundprogram.

Några delar av rollen är:

  • Utveckla och upprätthålla bästa praxis för CI/CD och testautomationsverktyg
  • Utveckla produktions- och utvecklingsinfrastruktur som kod
  • Löpande säkerhetsunderhåll, livscykelhantering och infrastrukturoptimering

Detta är en roll baserad i Stockholm med ett modernt ledarskap och en hybridlösning för kontoret. Här får du frihet under ansvar och ett stort mandat.

Vem är du?

Du beskriver dig själv som en drivande person med många idéer som trivs i ett socialt sammanhang och ser en fördel i ett gott samarbete. Vidare är du prestigelös och positiv i din framställning samt tycker det är riktigt kul att ständigt lära nytt.

Kompetenser på önskelistan är:

  • Mjukvaruutveckling på olika språk inklusive Java, Python, Docker och SQL
  • Molnmiljö, i synnerhet AWS
  • Infrastructure-as-Code
  • Gedigen erfarenhet från Linuxmiljö
  • CI/CD (deployment automation, testautomation, integrations)
  • God förståelse för nätverks- och systemarkitektur
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Du ser dig själv som en expert för ditt område som är villig att dela din kunskap med andra och ser att kvaliteten sitter i detaljerna. Problemlösning och automatisering är några av dina hjärtefrågor.

Så hur låter detta? Spännande tycker vi.

Passar vi dig?

I Axfood koncernen ingår ett antal varumärken inom livsmedel. Här har vi en gemensam passion för människor och mat. Vi utgår ifrån våra fyra kärnvärden i allt vi gör; Butiken är vår scen, Vi är starkare tillsammans, Vi utmanar, Vi har koll

Axfood är bolaget där vi tillsammans skapar inspirerande och tydliga matkoncept i både egenägd och handlarägd regi. Här står kunden alltid i centrum.

Läs mer om oss här: www.axfood.se/

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Axfood IT med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Ortbrink på linda.ortbrink@wiseit.se

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter

Alla ansökningar hanteras löpande och likaså urvalet av kandidater till intervju.

Välkommen med din ansökan!