Är du redo att anta nästa utmaning som konsult hos oss på Wise IT? Är cybersäkerhet något du brinner för? Då har du hittat rätt. Vi söker nu efter en cybersäkerhetskonsult till vår kund i Malmö!

Din vardag:

 

Som säkerhetskonsult ansvarar du för att stödja och coacha team för att utforska svagheter och utveckla tester för att validera motåtgärder samt kör du relevant testautomation, för snabb kvalitetsåterkoppling i CI/CD-pipeline. Du kommer också att dokumentera och kommunicera fynd till intressenter inom företaget.

För att trivas i rollen tror vi att du har erfarenhet av:

 

  • Verktyg för säkerhetstestning, inklusive deras styrkor och svagheter
  • Arbete med säkerhet i mjukvarulösningar 
  • Testautomatisering
  • Utveckling och test av inbyggda system och/eller molntjänster
  • Utveckling av egna verktyg eller skript, för att förenkla testkörning och analys

Vem är du?

Vi tror du brinner för säkerhet och testning. Vi tror även du är nyfiken och öppen för nya utmaningar samt att du gärna delar med dig av dina insikter och tycker om att driva processer framåt.

Om Wise IT

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Evelina Andersson på evelina.andersson@wiseit.se eller Hanna Levin på hanna.levin@wiseit.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl utan de sker enbart via den här annonsen.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Varmt välkommen med din ansökan!