Är du en senior dotnettare som är redo för något nytt? Just nu söker vi på Wise IT en .NET-utvecklare som vill utveckla(s) och bli en del av vår kunds verksamhet. Är du nyfiken? Läs vidare!

Din vardag:

I din vardag som dotnettare har du ansvar för databaser i en affärskritisk miljö och kommer även arbeta i moderna ärendehanteringssystem. För att du ska trivas i rollen tror vi du känner dig trygg med:

 • C#/.NET Framework/Core
 • Databaser (SQL/Oracle/PostgreSQL) 
 • Svenska och engelska i tal och skrift

Ingen kan allt, men om du har erfarenhet av detta är det meriterande:

 • Lagerlogistik inom WMS/WCS, automationsutrustning, eller affärssystem 
 • Moderna versionshanteringssystem och ärendehanteringssystem

  Vem är du?

  Vi tror du är redo för att ta dig an en ny utmaning, vi tror du drivs av att utveckla och har gjort det under några år. Vi tror även du gillar utmaningar och att du tycker om att lösa problem. 

  Om Wise IT

  Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

  Ansökan

  Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Evelina Andersson på evelina.andersson@wiseit.se eller Hanna Levin på hanna.levin@wiseit.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl utan de sker enbart via den här annonsen.

  Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

  Varmt välkommen med din ansökan!