Om du har arbetat som teknisk support eller 1st line och vill göra något nytt i vardagen kan vi vara ditt nästa steg! Läs gärna mer direkt

Vi på Wise IT söker ständigt nya sätt att lösa problem på, för våra kunder. Vi hjälper företag att hitta rätt person till rätt tjänst och nu söker vi fler talanger till olika slags uppdrag med en sak gemensam – har du arbetat som 1st linesupport har du halva inne! 

Har du arbetat med Active Directory, kanske skrivit en del KB-artiklar och trivs i rollen som teknisk stöttepelare är vi kanske ditt nästa steg. 

DIN VARDAG

Som 1st line IT-support kommer du att arbeta med teknisk service och problemlösning mot företagskunder och ge teknisk support över mejl, telefon och ibland face 2 face. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina tekniska kunskaper. 

I jobbet ingår till exempel att:

  • agera teknisk support mot internt anställda 
  • bidra med en bred teknisk kunskap 
  • identifiera hårdvaruproblem
  • vid behov eskalera ärenden till 2nd line 
  • arbeta med KB-artiklar och bygga kunskapsbas

 

VEM ÄR DU? 

Till rollen som 1st line IT-support söker vi framförallt dig som är en kommunikativ och pedagogisk person som motiveras av att ge kunder riktigt bra service samt att ständigt ställas inför nya och spännande utmaningar. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har arbetserfarenhet av Active Directory, Office 365. 

Utöver ovan är det en stor fördel om du även har en teknisk akademisk utbildning med relevant inriktning.

PASSAR VI DIG? 

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT och har ett stort nätverk av spännande kunder. Vår uppgift är att hitta en konsult med rätt kompetens för rätt uppdrag. Som konsult hos Wise IT ingår man i ett härligt gäng där vi som arbetar med konsulterna arbetar proaktivt för att hålla en teamkänsla bland oss internt men också för våra konsulter.  
Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och se till att vi alla kan inspireras av varandra, oavsett roll. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa är du mer än välkommen att skicka in din ansökan! 

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Vendela Bennström (vendela.bennstrom@wiseit.se) eller Maria Legerius (maria.legerius@wiseit.se). Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.