Vill du arbeta i en organisation med goda utvecklingsmöjligheter som strävar efter att varje medarbetare ska få nå sin fulla potential? Företaget är nyfikna på dig med erfarenhet från IT-support som söker utmaning och vill arbeta med att lösa avancerade klientproblem. Sök rollen som Onsitetekniker idag!

Din vardag

Rollen som Onsitetekniker ger dig möjligheter att arbeta inom varierande IT-miljöer med utmanande och intressanta uppgifter kring lösa avancerade klientproblem. Generellt kommer din vardag innefattas av att du tillsammans med erfarna kollegor arbetar med djupgående felsökning och hantering av återkommande incidenter. Du kommer även vara delaktig i större utvecklings- och implementeringsprojekt av hård- och mjukvara inom infrastruktur, nätverk och servermiljöer, vilka är knutna till företagets externa- och interna parter. Tjänsten är placerad i centrala Göteborg men vissa av uppdragen kan innebära att förutbestämda resor, beredskap och förskjuten arbetstid förekommer. 

Vem är du?

För att klara av rollen ska du ha ett par raska ben, en kommunikativ förmåga och känna dig säker på Windows klienter, infrastruktur, server och nätverk. Ett genuint intresse för teknik och tidigare arbete av IT-support, gärna från servicedesk inom både First- och Second line. Användarna kommer att prata både svenska och engelska och därför behöver du också kunna uttrycka dig obehindrat.

Det är meriterande om du har:

  • 2–3 års erfarenhet från att tidigare arbetat som IT-support & onsitetekniker, alternativt inom service eller BackOfficefunktioner av större miljöer.
  • Bred teknisk förståelse och kunskap inom bland annat Windows klienter, Active Directory, Group Policy eller PowerShell, Azure, SCCM, Microsoft Office inklusive Office 365 och Exchange.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen – i ditt nästa steg.

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV