Nu söker vi för kunds räkning en erfaren supporttekniker som vill utvecklas och ta nästa steg, välkommen till oss på Wise IT!

Din vardag

I rollen kommer du arbeta med frågor som rör IT-driften hos en av våra kunder, som är ett stort och välkänt företag i Göteborg med flera olika verksamhetsområden. Du kommer säkerställa att de dagliga frågorna inom IT blir besvarade och lösta både inom hård- & mjukvara och andra IT-relaterade komponenter där du äger hela processen tillsammans med dina kollegor. Parallellt med detta kommer du få vara delaktig i större centrala projekt inom bolaget.

Tjänstens placering är i centrala Göteborg men resor kan vara förekommande.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, flera tjänster är aktuella.

Vem är du?

Du har ett genuint intresse för teknik och att hjälpa användare och därigenom en bra kundupplevelse. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande, du tycker det är roligt att på ett pedagogiskt vis hjälpa användare i deras vardag både via telefon, mail och andra verktyg.

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med IT-support. Det är meriterande med erfarenhet från arbete inom Servicedesk både 1st som 2nd line. Du är en stabil och trygg person som har en hög kommunikativ förmåga, för att konstruktivt kunna föra en dialog med kund och dina kollegor. Vi ser gärna att du vill utvecklas i din roll inom IT både med klient, server som nätverk.

Önskemål

  • Har minst 1 års erfarenhet inom IT-support alt service eller BackOfficefunktioner
  • Hög kommunikativ förmåga
  • Mycket hög servicekänsla
  • God teknisk kunskap
  • Kan uttrycka dig mycket väl på svenska och engelska – i både tal och skrift

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen – i ditt nästa steg.

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV