DIN VARDAG

Vi söker just nu efter en kunnig installationstekniker till Advania. Rollen går ut på att tillsammans med ett kunnigt team arbeta mot några av Sveriges största fastighetsbolag. Du kommer att få arbeta med projektering och installation av kundernas nätverksutrustning både tillsammans med teamet men också på egen hand. Du kommer även att få arbeta med felsökning och nedkoppling av kundernas förbindelse samt hantera beställningar mot underleverantörer. 

Rollen är mycket varierande med fartfyllda dagar där du kommer att lära dig mycket om nätkedjan och få en stor inblick praktiskt i hur det fungerar. 

  VEM ÄR DU?

  Vi ser att du har tidigare erfarenhet som installationstekniker eller att du har arbetat med ex. fibernät. Du är positiv och prestigelös samt uppskattar en varierad arbetsdag. Det är viktigt att du, likt teamet på Advania, tycker om att arbeta i team då de arbetar nära och med högt tak. 

  Då du kommer att få arbeta både i team men också självständigt är det av stor vikt att du har drivet och är initiativtagande i rollen. Du kommer ibland att ensam åka ut till fastigheterna och se över hur nätverket ser ut. 

  Tidigare erfarenhet: 

  • installation och uppsättning av hårdvara (switchar, accesspunkter och brandvägg)
  • arbetat ute på fält som installationstekniker 
  • erfarenhet av felsökning 
  • kommunicera obehindrat på svenska och engelska 

  Det är meriterande om du: 

  • har installerat fastighetsnät, koppar och fiber 
  • kunskap i Windows Client, nätverk och hårdvara 
  • B-körkort 

   

  PASSAR VI DIG?

  Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng superhjältar som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa?

  Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

  ANSÖKAN

  Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Vendela Bennström (vendela.bennstrom@wiseit.se) eller Maria Legerius (maria.legerius@wiseit.se). Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.