Är du en serviceminded och kommunikativ person som behärskar franska obehindrat i både tal och skrift? Då är det dig vi söker!

Din vardag:

Som supporttekniker kommer du supportera franska användare med olika IT-problem. Du kommer få möjligheten att ge teknisk support både över telefon, mail och chatt. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina IT-kunskaper.

Du kommer bland annat få:

  • Arbeta med supportfrågor
  • Ge råd och hjälp vid tekniska problem
  • Supportera datorer och telefoner
  • Supportera Microsoft 365 ärenden

Vem är du?

Ett krav är att behärska franska obehindrat i både tal och skrift. I rollen som supporttekniker söker vi dig som är en kommunikativ, serviceminded och tålmodig person som motiveras av att ge kunder riktigt bra service samt att ständigt ställas inför nya och spännande utmaningar. Meriterande är om du besitter på en kundservice eller liknande erfarenhet.

Passar vi för dig?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennifer Hult på telefonnummer 0760685530.