I denna roll får du vara med och arbeta med moderna tekniker och bidra till vår kunds fortsatta resa. Vi kan erbjuda dig en stimulerande vardag, stor delaktighet och goda utvecklingsmöjligheter.

Din vardag:

Som tekniker arbetar du främst med nätverk, kommunikation och IT-säkerhet men även med serverdrift, lagring och backup. Du blir en viktig spelare för att utveckla, planera och driva vår infrastruktur framåt och kommer även att delta som teknisk resurs i IT-relaterade verksamhetsprojekt.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:
– Förvalta, planera, föryngra och utveckla trådlös och trådbunden klientnätverk (Cisco och HPE)
– Implementering och förvaltning av teknik och infrastruktur
– Konfigurera hårdvara (nätverk, lagring, servrar mm) och applikationer i vår infrastruktur
– Medverka i IT-projekt samt delta som teknisk resurs i IT-relaterade verksamhetsprojekt
– Vara kravställare i upphandlingar och vara en resurs i felsökning och support

Vem är du?

  Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom IT och ett par års erfarenhet av att arbeta med IT-drift eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du bör ha goda kunskaper inom ditt arbetsområde såsom nätverksarkitektur, datacenter, Microsoft server samt goda kunskaper rörande IT-säkerhet. Det är meriterande om du har en bredare bakgrund, och du som person är viktigare än någon specifik kunskap kring teknik.

  Du kommer att passa väl in hos oss om du har ett genuint intresse för IT och nätverk, håller dig uppdaterad inom ditt område och är nyfiken på att lära nytt. Andra viktiga egenskaper är att vara serviceinriktad, trivas med att jobba i team och att dela kunskaper med dina kollegor. Vidare så tror vi också att du är analytisk och ser till att initiativ är väl genomtänkta. För att trivas i rollen tror vi även att du har en stark känsla för ordning och struktur. Du är van att kommunicera muntligt och skriftligt på både svenska och engelska.


  Passar vi för dig?
   

  Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

  Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

  Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennifer Hult på mobilnummer 076-068 55 30.