Din vardag:

I rollen som lokalt IT-stöd innefattar mestadels av att hantera tekniska ärenden, felsöka och åtgärda. I denna roll får du agera lokalt IT-stöd och möjligheten att arbeta nära slutanvändare både på plats och via telefon i vissa enstaka fall. Du kommer hjälpa användare inom verksamheten att lösa deras IT-problem i olika svårighetsgrader. Din vardag kommer innehålla teknisk support såsom felsökning av datorer, kontohantering i Active Directory och standardapplikationer i Windowsmiljö exempelvis Microsoft Office 365 mm.

Vem är du?

Vi söker dig som är bra på att kommunicera, samarbetsvillig med ett stort engagemang som vill driva och utveckla arbetet framåt. Du tycker om att hjälpa och stötta användare med deras IT-problem och utveckla din egna kompetens. Med andra ord är du en person som är hands-on och inte rädd för att stötta upp där det behövs. En trygg IT-tekniker som har kundfokus som alltid vill ge bästa servicen helt enkelt! Vi ser gärna att du besitter på en god förmåga att organisera det dagliga arbetet, stötta kollegor och effektivisera arbetssätt.

Önskvärd kompetens:

  • Microsoft support (Office 365, Windows och Exchange)
  • Active Directory
  • VPN, Citrix
  • Smartphonesupport (Android och IOS)
  • IT-förståelse för effektiv felsökningsmetodik
  • IT-hantering och IT-säkerhet
  • Erfarenhet av användarsupport inom Helpdesk
  • Flytande svenska


Passar vi för dig?
 

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennifer Hult på mobilnummer 076-068 55 30.