Är du en drifttekniker som vill ta nästa steg och vara med på en tillväxtresa? Då ska du läsa vidare!

Din vardag:

I teamet som drifttekniker kommer du tilldelas en stor frihet under ansvar och vara med i att ta snabba beslut. Teamet består idag av tre medarbetare i Malmö och i och med att bolaget växer ser de nu fram emot att ta emot just dig som är redo för att vara med på denna tillväxtresa. 

För att trivas i rollen tror vi du har erfarenhet av:

  • VMware
  • HyperV
  • WIan
  • Segmentering/hosting arkitektur 

Vem är du?

Vi tror du gillar utmaningar, vill fortsätta utvecklas och är en lagspelare av rang. Vi tror också du uppskattar en roll i frihet under ansvar som kan ta beslut när det behövs och dela med dig av din kunskap till resterande i teamet för att komma framåt. 

Om Wise IT

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Evelina Andersson på evelina.andersson@wiseit.se eller Hanna Levin på hanna.levin@wiseit.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl utan de sker enbart via den här annonsen.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Varmt välkommen med din ansökan!