Vi söker dig som har arbetat länge som drifttekniker och som vill kliva in i en ansvarstagande roll till ett coolt företag. Har du arbetat i hybrid miljö och vill byta jobb? Perfekt!

DIN VARDAG

Vi söker just nu en senior drifttekniker till en av våra spännande kunder. I rollen går man in och axlar ansvaret för Azure och Windows där du kommer att vara deras plattformsspecialist. I rollen kommer du att få ansvara för hur företaget på bästa sätt arbetar med en hybrid miljö och du kommer ingå i ett härligt och självstyrande team där du är speciellt nischad på just molnlösningen. Du kommer att få arbeta tätt med infrastrukturarkitekten där ni tar fram strategier samt arbetar med designen av infrastrukturen end-to-end. Du kommer att få arbeta med servrar, lagring och nätverk i en hybrid miljö och du ska även ta fram säkra och tillförlitliga lösningar för att stödja de tjänster som utvecklas inom företaget. Dessa kommer även behövas övervakas samt räknas på kostnader kring dem. 

Företaget är lokaliserat i centrala Stockholm och det är ett konsultuppdrag. 

  VEM ÄR DU?

  Vi ser att du har gedigen erfarenhet från en liknande roll där du har arbetat som drifttekniker. Din erfarenhet behövs då du kommer att kliva in och direkt skapa en övergripande blick av molnarkitekturen och hur utformningen samt utvecklingen av infrastrukturen ser ut. 

  Vi ser att du har arbetat med: 

  • Azure-plattformen
  • Säkerhet i molnet 
  • En hybrid miljö, både onprem och cloud
  • DevOps/DevSecOps 

  PASSAR VI DIG?

  Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng superhjältar som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa?

  Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

  ANSÖKAN

  Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Vendela Bennström (vendela.bennstrom@wiseit.se) eller Maria Legerius (maria.legerius@wiseit.se). Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.