Compago Academy vänder sig till dig som nyligen avslutat dina studier eller är på god väg och vill börja arbeta professionellt i ett sammanhang. Under din anställning på Compago Academy får du praktiskt tillämpa allt du lärt dig som utvecklare och det du vill lära dig – på riktigt.

Vi vill erbjuda dig en arbetsplats som präglas av nyfikenhet, teknikintresse, humor och samarbete. Samtidigt som du har roligt kommer du att få vara med och förbättra och underlätta människors arbetsliv.

Learning by doing

Vi arbetar i projektform från vårt härliga kontor i centrala Malmö. Vi tycker det är en modell som gynnar både våra kunder och våra medarbetare. Våra kunder är alltifrån medelstora bolag till börsnoterade koncerner Vi har alltid nära till leverans och tillsammans med dina kollegor lär du dig löpande ny teknik.

Programmet kommer att genomföras i projektform med sprintar vilket gör att du får lära dig nya tekniker och metoder och löpande bygger upp erfarenhet och kompetens. Vi tror att om du får prova dig fram så kommer du över tid hitta ett område som passar dig extra bra och vi tycker det är viktigt att du får fördjupa dig i det och ständigt utvecklas. Kort och gott, du kan själv vara med och påverka vilken riktning din roll kommer att ta på Compago i framtiden.

Vem är du?

Vi tror att du nyligen avslutat dina studier eller är i början av din karriär som utvecklare eller lösningsarkitekt och vill utvecklas tillsammans med ett team som har tid och möjlighet att bredda din kompetens. Du kanske ser dig som teknisk projektledare med en förkärlek för programmering eller smart arkitektur i molnet? Oavsett vilket och vad du drömmer om så kommer du att lära dig det genom Compago Academy. Och du kommer lära dig massor, i ett verkligt sammanhang eftersom du parallellt med att du lär dig faktiskt är del i leveranser i skarpa uppdrag, utifrån din förmåga ihop med skickliga och erfarna utvecklare.

För att ge dig de bästa förutsättningarna från start behöver du ha grundläggande kunskaper inom utveckling. Med fördel i:

 • C#
 • JavaScript
 • Databasmodellering

Det är ett plus, men absolut inget måste, om du har viss kunskap eller erfarenhet inom något av:

Applikation:

 • Microsoft Dynamics 365 Sales
 • Power Platform Model Driven App
 • Power Automate
 • Power BI

Teknik

 • React
 • C# Plugins
 • Azure Functions / Azure App Services
 • Service Bus
 • PowerShell

Passar vi dig?

Compagos kompetens är både bred och djup och det är till stor del vår främsta styrka. Vårt självförtroende är stort och bygger på den samlade erfarenheten och enorma kunskapsbanken som våra medarbetare sitter på. Vår platta organisation ger möjlighet till snabba beslut och skapar förutsättningar för medarbetare att ta plats och skapa sin egen roll. Ett framgångsrecept som vi tror på!

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexander Lindgren på alexander.lindgren@wiseit.se (OBS! GDPR förhindrar oss att ta emot ansökningar via mail)

Välkommen med din ansökan och kom och lär dig med oss genom Compagos Academy program!