Motiveras du av att bidra till ett bättre samhälle och att arbeta i komplexa system? Delar du SOS Internationals vision att snabbt hjälpa resenärer om olyckan mot förmodan skulle vara framme? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker SOS International en Senior Application Developer till Stockholm. I rollen är du en nyckelspelare i ett dedikerat sammansvetsat team där alla möjligheter finns för att påverka riktningen av systemparken. Vill du vara med på SOS Internationals resa? Välkommen med din ansökan

DIN VARDAG

I rollen som Senior Application Developer arbetar du med nyutveckling i .Net och C# i mobility teamet. Du kommer att ha ansvar över arkitekturen och delegera uppgifter till teammedlemmar. Något som är extra roligt med den här rollen är att du får arbeta med underhåll och support av applikationerna samt samarbeta med andra internationella team inom SOS International.

Placering:
Danderyd, Stockholm. Hybrid arbetsmiljö.

VEM ÄR DU?

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du har en kreativ ådra och en nyfiken inställning till din omgivning. Du är ödmjuk inför problem som kan uppstå och löser dessa tillsammans med dina kollegor..
SOS International söker dig som har;

  • Minst 3 års erfarenhet av utveckling
  • Goda kunskaper för inom .Net och C# programmering
  • Relevant eftergymnasial utbildning inom IT
  • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av Devops och .Net Core.

Om SOS International AB
SOS International är en av Nordens marknadsledande assistansorganisationerna. Från sina larmcentraler i Danmark, Sverige, Norge och Finland erbjuder och tillhandahåller SOS International akut hjälp över hela världen – dag och natt, året runt. Vi erbjuder ett stort utbud av lösningar som omfattar världsomspännande sjukvård, rese- och vägassistans samt olika hälsovårdslösningar.

Med sina fler än 1200 anställda representerar SOS International 30 nationaliteter och tillsammans talar de anställda mer än 37 olika språk. SOS International grundades 1961 och ägs numera av 11 av de största försäkringsbolagen i Norden.

Ansökan & kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Filip Andersson, filip.andersson@wiseit.se. Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Urval för tjänsten sker löpande.

Välkommen med din ansökan!