Fullstack + Tryggsam = ja!

DIN VARDAG

Tryggsam skapar smarta tjänster för ökad säkerhet i människors vardag. De söker nu en Fullstack PHP utvecklare för att utveckla deras SaaS plattform Monitum, ett CRM-system som även är systemet bakom deras populära säkerhetstjänster med över 80 000 användare. I rollen som Fullstack PHP utvecklare kommer du att arbeta tillsammans med deras inhouse team av utvecklare. Du kommer att få chansen att arbeta med komplexa kodningsutmaningar, bygga nya tjänster och produkter samt nya funktioner till deras befintliga tjänster. Du kommer att arbeta  med en mängd olika komponenter, allt ifrån API:er och kommunikationsportar till våra kundinriktade webbappar och bidra aktivt till systemet och produktdesignen.  I arbetet ingår också att vara delaktig i planeringsarbete av sprintar. I teamet kommer ni att dela kunskaper, best practices och riktlinjer.

Fantastiska lokaler med utsikt över Stockholms inlopp och Hammarby Sjöstad. Centralt kontor med smidig kommunikation för både kollektivtrafik och bil.

  VEM ÄR DU?

  Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av att ha arbetat med utveckling i både front-och backend (JavaScript och PHP). Du har god erfarenhet av olika PHP-ramverk såsom Laravel och Symfony. Som person är du utvecklingsdriven, lösningsorienterad och har ett strukturerat arbetssätt. Du är en lagspelare och trivs med att arbeta såväl i team som självständigt. Du har också god förståelse för den agila arbetsmetodiken och har arbetat med Cloud-plattformar såsom AWS. 

  I rollen behöver du kunna kommunicera obehindrat på såväl svenska som engelska, i både tal och skrift. 

  För att du ska trivas i rollen ser vi att du har:

   • God erfarenhet av olika PHP-ramverk såsom Laravel och Symfony
   • God förståelse för att skriva och konsumera RESTful API:er
   • Goda kunskaper i HTML, CSS & JS
   • Goda kunskaper om interaktion med och optimering av SQL-databaser (MySQL, PostgreSQL, MariaDB)
   • Erfarenhet av att jobba med Git
   Det är meriterande om du har:
   • Erfarenhet av att arbeta med Linux-baserad miljö
   • Erfarenhet av JavaScript-ramverk som Vue, React etc
   • Erfarenhet av att arbeta med Docker, CI/CD pipelines mm
   PASSAR VI DIG?

   Tryggsam startades 2013 av Fredrik och Per som är vår nuvarande VD och COO och har sedan starten haft en stadig positiv utveckling. I dagsläget så har Tryggsam ca 60 medarbetare fördelat på två våningar på vårt kontor i Henriksdal och i augusti så tar vi över ytterligare ett våningsplan för att fortsätta kunna växa.

   Tryggsam specialiserar sig på smarta säkerhetstjänster för privatpersonen och företag genom att erbjuda ett Mobilt brandlarm, bolagsbevakning samt kreditbevakning. Vi har även ett egenbyggt CMS system för att kunna hantera alla våra tjänster, kunder, fakturering samt samarbetspartners.

   För mer information, läs mer på deras hemsida.  

    Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng superhjältar som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa?

    Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

    ANSÖKAN

    Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till:

    Vendela Bennström (vendela.bennstrom@wiseit.se)

    Maria Legerius (maria.legerius@wiseit.se)

    Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

    Vi arbetar enligt löpande urval, skicka in din ansökan idag!