Är du en Business Analyst med UX-kompetens? Drivs du av nya utmaningar, att utvecklas och driva projekt framåt? Läs vidare!

Din vardag:

Kunden är nu under process i att ersätta sin befintliga bank-plattform och behöver nu dig som är redo att ta dig an en ny utmaning med erfarenhet av UX-design. Rollen erbjuder en unik möjlighet att vara en central aktör i planerings- och implementeringsstadiet av bankens nya kärnplattform. Du kommer hjälpa till att bygga en applikation från grunden som kommer användas av den största användargruppen i banken, ett utmärkt tillfälle att lära sig om alla områden inom banken – allt från konsumentlån till säljfinansiering. 

Arbetsuppgifter som ingår i rollen:

  • Vara en del av hela processen, allt från att identifiera ett behov till att skriva och förfina krav på lösningen
  • Arbeta nära representanter från affärssidan för att skriva och förfina krav
  • Skapa mockups, trådramar och prototyper med hjälp av Figma för att utöka, förtydliga användarberättelser och hur de bidrar till helheten

För att trivas i rollen tror vi du har erfarenhet av:

  • Verksamhetsanalys och kravhantering
  • Användarerfarenhet och interaktionsdesign, gärna med hjälp av Figma
  • Engelska i tal och skrift
  • En god kommunikationsförmåga i samarbete med både interna team och externa leverantörer 

Ingen kan allt, men har du erfarenhet av följande är det meriterande:

  • Confluence och JIRA
  • Arbete inom finanssektorn 


Om Wise IT

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Evelina Andersson på evelina.andersson@wiseit.se eller Hanna Levin på hanna.levin@wiseit.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl utan de sker enbart via den här annonsen.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Varmt välkommen med din ansökan!