Motiveras du av att leda och utveckla andra och av att ha frihet under ansvar? Delar du ZEISS stora passion att främja inkluderande och hållbar innovation? Då bör du läsa vidare! Just nu söker ZEISS en Nordisk IT Chef till Stockholm. Som anställd hos ZEISS får du jobba i fina lokaler i hjärtat av Stockholm. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som Nordisk IT Chef hos ZEISS ansvarar du för att leda och utveckla ditt team mot samma mål vilket inkluderar lönesättning och personaladministration. Teamet består av tre medarbetare som alla utgår från Stockholm. Detta är främst en operativ roll där du förväntas att på ett flexibelt sätt ta dig an uppgifter och projekt samt samarbeta med övriga roller och team inom Norden. Vi ser dig agera som den primära IT-ambassadören i organisationen och aktivt delta som medlem i den utökade ledningsgruppen. Vidare är det viktigt att förstå och bidra till företagets strategi och kultur.

Exempel på områden som ingår i rollen

  • IT, telefoni och infrastruktur, administration och förbättringar
  • Stödja organisationen i arbetet med dataskydds-/GDPR-riktlinjer.
  • Planera IT-budget
  • Hantera IT-leverantörer
  • Ansvara för Masterdata

Du rapporterar till Head of Finance & Operations Nordics och utgår primärt från kontoret på Gärdet i Stockholm.

Om dig

ZEISS söker dig som har en gedigen erfarenhet av ledarskap inom IT och kompetens inom O365 och ITSM. Därutöver har du erfarenhet av IT Workplace användarsupport. Dessutom har du goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande med kunskaper i tyska och kompetens inom SAP och Salesforce.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du ser det som en del av ditt arbete att skapa och vårda relationer och att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Det är också viktigt att du kan ta egna initiativ och att du har ett flexibelt förhållningssätt. Dessutom har du ett stort driv. Sist men inte minst är du lyhörd gentemot personer i din omgivning.

Om ZEISS

ZEISS utvecklar, tillverkar och distribuerar innovativa lösningar för industriell mätteknik och kvalitetssäkring, mikroskopilösningar för biovetenskap och materialgranskning, samt medicintekniska lösningar för diagnos och behandling inom oftalmologi och mikrokirurgi.

Med ett sortiment anpassat till framtida tillväxtområden som digitalisering, sjuk- och hälsovård och Industri 4.0, i kombination med ett starkt varumärke, formar ZEISS den tekniska utvecklingen och vidgar med sina lösningar den optiska världens och tillhörande branschers horisont.

Besök gärna www.zeiss.se för att få reda på mer om verksamheten.

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar ZEISS med Wise IT.

För att söka tjänsten ansöker du enkelt via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Linda Ortbrink på linda.ortbrink@wiseit.se

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter

Vi arbetar med löpande urval av kandidater och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!