Är du en person med analytisk fallenhet och god förmåga att hitta lösningar på problem i IT-system? Tycker du även om att hjälpa kunder i deras dagliga arbete samt vill ha möjlighet att göra skillnad på kort tid? Då är det här rätt tjänst för dig!

Din vardag

Vi söker en medarbetare på heltid till vår kund i Stockholm. Du kommer att ingå i det tekniska supportteamet som arbetar med ärendehantering från internt anställda på företaget. Den tekniska supporten tar emot alla inkommande ärenden via ärendehanteringssystemet, samtal och mail. Majoriteten av ärendena löses och de mer komplexa tekniska frågorna eskaleras vidare till 3rd line på utvecklingsavdelningen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir fördjupad felsökning och supportfrågor. Du kommer ha en viktig roll i att upptäcka, se samband och rapportera problem eller fel.

Arbetet innefattar bland annat:

  • Teknisk support och felsökning av hårdvara och mjukvara
  • Dokumentation och rapportering av fel och önskade förändringar till utvecklingsavdelningen

Vem är du?

Du ska ha erfarenhet/kunskap av:

  • Arbete med tekniskt supportarbete, gärna på en 2nd line support
  • Att ge service via telefon och e-mail
  • ITIL processer
  • PC- och nätverksmiljö

Vi söker dig som trivs med att arbeta med teknisk felsökning och att ge god service. Då arbetsbelastningen kan variera kraftigt ska du även vara stresstålig och kunna göra prioriteringar i ditt arbete. Du samarbetar bra i grupp och kan även arbeta självständigt. Grundläggande är god teknisk förståelse eftersom kundens produkter är relativt tekniskt avancerade.

Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Emma Schillerström (emma.schillerstrom@wiseit.se) eller Louice Rolf (louice.rolf@wiseit.se). Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Känns rollen inte 100% rätt? Sök ändå via vår spontanansökan!

Passar vi dig?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng superhjältar som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Centralt läge
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Friskvård

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV