Vi söker efter en serviceinriktad och pedagogisk person som tycker om att hjälpa andra med tekniska problem. Om du har analytisk förmåga att snabbt hitta lösningar, är nyfiken och social kan detta vara rätt roll för dig!

Din vardag

Du kommer sitta i Service Desk hos vår kund i centrala Stockholm. I rollen som supporttekniker kommer du ge support till internt anställda. Till din hjälp har du remote-verktyg och dina kollegor att bolla klurigare ärenden med. Du installerar, felsöker mjukvara såväl som hårdvara och arbetar med dokumentation. Du kommer bland annat att arbeta med behörigheter och kontohantering i Active Directory, mejlproblem kopplat till Exchange/Outlook, nätverksproblem m.m. Du ansvarar även för support av skrivare och mobiltelefoner (mail, VIP access, generella problem, hjälp att synkronisera osv).

Vem är du?

Du är social, positiv och nyfiken som person och drivs av att använda din pedagogiska förmåga för att hjälpa och stötta användare med IT-relaterade frågor. Kanske är du i början av din IT-karriär, eller har arbetat ett par år och vill fortsätta utvecklas? Här kommer ditt IT-intresse tas väl omhand och du får möjlighet att lösa problem och utöka din kompetens inom området. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med IT – kundservice/support eller gått en relevant IT-utbildning och har vana av att hantera ärenden i Windowsmiljö, samt av Active Directory, Exchange/Outlook och MS Office.

Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Emma Schillerström (emma.schillerstrom@wiseit.se) eller Louice Rolf (louice.rolf@wiseit.se). Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen – i ditt nästa steg.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Centralt läge
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Friskvård

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV