Är du en serviceinriktad, nyfiken och social person som har både analytisk och pedagogisk förmåga att snabbt hitta lösningar på tekniska problem? Vi söker en serviceinriktad person som trivs i supportrollen och med att hjälpa andra människor med IT-relaterade problem. Om du känner dig träffad så kan detta vara rätt roll för dig!

Din vardag

Som supporttekniker kommer du att sitta i Service Desk hos vår kund i centrala Stockholm och ge support till internt anställda. Till din hjälp har du fjärrstyrningsverktyg och dina kollegor att bolla klurigare ärenden med. Du arbetar i en Windowsbaserad miljö med installationer, felsökningar av både mjuk- och hårdvara samt nätverk (switch, router, firewalls). Du kommer bland annat att arbeta med behörigheter och kontohantering i Active Directory, mejlproblem kopplat till Exchange/Outlook samt i applikationer som Office 365 och SharePoint. Du ansvarar även för support av skrivare, mobiltelefoner (IOS, Android), virtualisering och cloud samt arbetar aktivt med dokumentering i ärendehanteringssystem.

Vem är du?

Du är nyfiken, positiv och social som person och drivs av att använda din pedagogiska förmåga för att hjälpa och stötta användare med IT-relaterade frågor. Kanske är du i början av din IT-karriär, eller har arbetat ett par år och vill fortsätta utvecklas? Här kommer ditt IT-intresse tas väl omhand och du får möjlighet att lösa problem och utöka din kompetens inom området. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med IT – kundservice/support eller gått en relevant IT-utbildning och har vana av att hantera ärenden i Windowsmiljö, samt av Active Directory, Exchange/Outlook och MS Office.

Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Emma Schillerström (emma.schillerstrom@wiseit.se) eller Louice Rolf (louice.rolf@wiseit.se). Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Passar vi dig?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng superhjältar som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Centralt läge
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Friskvård

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV