Är du en fena på hårdvara och tycker om att pyssla hands on med tekniken? Då kan den här rollen passa dig som handen i handsken – skicka in din ansökan idag!

DIN VARDAG

I rollen som Onsitetekniker kommer du att erbjudas en variationsrik vardag och hantera diverse ärenden tillsammans med ditt team men rollen kräver också stort eget ansvar och initiativ. Rollen består av mycket användarkontakt, felsökning, installationer och att förbereda utrustning för nyanställda samt hantera annan IT-utrustning såsom skrivare, mobiler och konferensutrustning. Du kommer att supportera de anställda på plats och din roll kommer att vara mycket viktig för att dina kollegor ska få sitt arbete att gå runt. 

Rollen innebär teknisk variation där du kommer få lösa problem gällande hård- och mjukvara, felsökning, dokumentation, teamwork som eget arbete, support av lösenord, check av nätverk med mer – en varierande roll med andra ord! 

  VEM ÄR DU?

  Vi ser att du har tidigare erfarenhet inom IT, gärna från en helpdesk eller som Onsitetekniker och är redo för ett nästa kliv där mycket eget ansvar krävs och där du är både flexibel, kommunikativ och självgående. 

  Vi ser att du har tidigare erfarenhet inom: 

  • Windows OS
  • Felsökning av hård- och mjukvara
  • Microsoft 365 
  • Active Directory 
  • Azure AD 
  • Microsoft Intune 
  • MDM 
  • ServiceNow eller annat ärendehanteringssystem
  PASSAR VI DIG?

  Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng superhjältar som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa?

  Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

  ANSÖKAN

  Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till:

  Vendela Bennström (vendela.bennstrom@wiseit.se)

  Maria Legerius (maria.legerius@wiseit.se)

  Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

  Vi arbetar enligt löpande urval, skicka in din ansökan idag!