Är du en erfaren javautvecklare som söker efter en meningsfull och utmanande karriär? Då har du kommit till rätt plats! Just nu söker Kronofogden efter talangfulla javautvecklare som vill vara en del av en viktig samhällsfunktion. Som en av våra javautvecklare kommer du att ges stort ansvar och utrymme för kontinuerlig kompetensutveckling, samtidigt som du har möjlighet att arbeta 100% remote om du så önskar. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! 

Din vardag:

Som javautvecklare på Kronofogden kommer du att vara en del av en spännande resa med modernisering, digitalisering och automatisering i fokus. Du kommer att vara ansvarig för att vidareutveckla och konfigurera befintliga system samt utveckla nya applikationer. Du kommer även att arbeta i projektform tillsammans med andra utvecklare och ha ca 230 kollegor som arbetar med myndighetens IT-utveckling idag.

På Kronofogden är din personliga utveckling viktig , och som javautvecklare kommer du att ges möjlighet att lära dig nya områden och utveckla dina färdigheter.

Dina arbetsuppgifter inkluderar att vidareutveckla Kronofogdens strategiskt viktiga system, utveckla nya system samt att arbeta i ett kompetent team med ett agilt arbetssätt.

Om du vill vara en del av en organisation som gör skillnad och som ger dig möjligheten att växa och utvecklas som javautvecklare, då är Kronofogden platsen för dig. Tveka inte att skicka in din ansökan idag!

  Vem är du?

  Vi ser att du:

  • har minst 3 års erfarenhet av arbete som javautvecklare
  • har stort driv och är lösningsorienterad
  • tycker om att ta eget ansvar
  • är strukturerad och håller ordna och reda
  • har förmågan att förmedla information på ett tydligt och strukturerat sätt
  • tycker om att dela med dig av din kunskap till andra
  • talar och skriver på svenska obehindrat

  Hur du ansöker

  För att söka tjänsten skickar du in CV via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Lucas Löfgren, Gustaf Linder eller Sofia Gustafsson via e-post: lucas.lofgren@wiseit.se, gustaf.linder@wiseit.se, sofia.gustafsson@wiseit.se

  Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

  Välkommen med din ansökan!

  Passar vi för dig?

  Kronofogdemyndigheten har ett viktigt uppdrag att finnas där för den som vill ha betalt eller för den som ska betala. Myndigheten arbetar proaktivt för att hålla en god kreditmarknad.

  Du kan läsa mer om Kronofogdemyndigheten här:

  https://kronofogden.se/om-kronofogden