Vill du vara med och skapa något som är viktigt på riktigt?

I rollen som frontendutvecklare kommer du inte bara att utmanas tekniskt, ditt bidrag är även avgörande för uppfyllandet av vårt mål – att skapa ett bättre samhälle och livssituation för våra användare.

Om tjänsten
Vi söker nu en senior frontend utvecklare som är beredd att ta ett stort ansvar för vår produkt framåt. I din roll kommer du att bidra med din kunskap och utmanas i varierande projekt som omfattar såväl nya funktioner som uppdateringar av befintlig funktionalitet. Vi jobbar enligt Scrum och det kommer finnas stora möjligheter för dig att påverka både inriktning och teknikval. Därutöver kommer du vara delaktig i diskussionerna hur vi tar produkten till nästa nivå och hur våra arbetsmetoder kan förbättras.

Tekniker:

  • React.js
  • HTML, CSS
  • Typescript
  • Mongodb, Mysql, Redis.

Allevis utvecklingsteam består idag av ca 10 personer där du kommer arbeta tätt tillsammans med frontend, backend, arkitekt, UX/UI m.m. Teamet arbetar agilt och med ständig förbättring av utvecklingsprocessen.

Din bakgrund
Vi letar efter dig som vill vara med på en resa med ett syfte som är viktigt på riktigt. Du har en god erfarenhet av frontendutveckling och känner dig bekväm i react. Vidare tror vi att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område men skulle du ha samlat på dig rätt erfarenheter från arbetslivet är du varmt välkommen att söka.

Vidare tror vi att du:

Är obehindrad i både tal och skrift i svenska och engelska språket, detta då det krävs i den interna kommunikationen. Du har förståelse och en vilja att skapa hållbar kod som fungerar på lång sikt och du har med fördel redan med dig erfarenhet av att arbeta agilt med scrum. Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med Wise IT för ytterligare frågor angående rollen vänligen kontakta rekryteringskonsult, Adam Troedsson på 0766-202903, adam.troedsson@wiseit.se

Om oss
Allevi startades 2003 och vi utvecklar bl.a webbtjänsten Aiai som är en marknadsledande webbtjänst inom personlig assistans. Allevi erbjuder innovativa och säkra lösningar, genom att nyttja beprövad teknik och ständigt utvärdera nya tekniker och metoder. Vi kännetecknas av god verksamhetskompetens och förmåga att alltid kunna sätta sig in i kundens situation. Vi har egen erfarenhet och djup förståelse för personlig assistans. Vi är värderingsstyrda och engagerade för allas lika rätt i samhället. Vi drivs av att göra vardagen enklare för våra användare.

När du kommer till vårt huvudkontor i Göteborg möts du av ett klimat som grundar sig i våra värderingar – personliga, engagerade och ansvarstagande. En samstämmig värdegrund och ett team som ständigt utvecklas. Vi lägger stort vikt vid personlig utveckling och innovation.

Vi sitter i det nya Kineum i Gårda, Göteborg. I lobbyn erbjuds bl.a restauranger, bar, pingis och shuffleboard. Vi har även ett arbetssätt som erbjuder stora möjligheter till distansarbete flera dagar i veckan.