Är du på jakt efter en nyckelroll där du får ansvar för att utveckla, driva, kontinuerligt förbättra och förvalta en större webbmiljö? Där arbetsuppgifter spänner från praktiska uppgifter till strategisk planering. Attraheras du också av Stockholmsmässans stora passion för möten, mässor och event? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker Stockholmsmässan en Systemledare Webb till IT-avdelningen. Välkommen med din ansökan!

Din vardag:

I rollen kommer du att ha tekniskt ansvar för plattformar, system, verktyg och integrationer som driver Stockholmsmässans multisitemiljö som består av över 30 webbplatser och en rad digitala onlinetjänster. Du ansvarar för kravhantering, specifikationer, testning och implementering av nya funktioner samt för styrning och koordinering av frontend- och backend-utvecklare. Tillsammans med en marknadsorienterad webbspecialist bildar ni ett tight team som gemensamt leder arbetet med Stockholmsmässans webbplatser och digitala tjänster. Ni samarbetar med samt utbildar och supporterar marknadsförare och redaktörer på plattformar och verktyg och stöttar med sökmotoroptimering samt analys och uppföljning av besökarbeteenden och konvertering. Tillsammans har ni båda viktiga nyckelroller i ett kommande projekt för vidareutveckling av hela webbmiljön.

Vem är du?

Stockholmsmässan söker dig som har:

  • Erfarenhet av tekniskt ansvar för multisite-miljöer och av arbete hands-on med uppgifter inom utveckling och förvaltning av webbplatser och digitala tjänster, kanske i tidigare roll som systemledare, systemförvaltare eller Technical web manager.
  • Erfarenhet från olika typer av webbplattformar och CMS, helst både från kommersiella produkter som t.ex. Sitecore samt från open source-verktyg som t.ex. WordPress.
  • Kunskap att självständigt konfigurera och administrera system, tjänster och verktyg inom området.
  • Kunskap om domän- och certifikatshantering, cookieteknik, Google Tag Manager och Google Analytics.
  • Grundläggande kännedom om olika utvecklingstekniker och god förståelse för HTML och CSS.
  • God förståelse för webbdesign, användarupplevelse och användarbeteenden.
  • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har konkret erfarenhet av agil metodik som t.ex. Scrum/ DevOps, tillgänglighetsfrågor/WCAG eller e-handel.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har vilja och förmåga att växla mellan operativa, taktiska och strategiska arbetsuppgifter och har en “doer – mentalitet”. Du tycker om att samarbeta och vet i vilka situationer du behöver vara konsultativ och i vilka du behöver ta tydligt ägarskap.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Stockholmsmässan med Wise IT. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Gustaf Linder, gustaf.linder@wiseit.se . Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Passar vi för dig?

Stockholmsmässan har i över 75 år arrangerat mässor och event som inspirerat, bidragit med kunskap och skapat affärer. Årligen arrangeras inspirerande event i olika kategorier för alla smaker. Det personliga mötet är grunden för vår kommunikation som människor. Det finns inte något som kan ersätta det. Det gäller allt från oväntade möten på stan till stora organiserade event med tiotusentals deltagare.

Det är där vi på Stockholmsmässan kommer in. Vi älskar möten – alla sorters möten. Därför är vi experter på att arrangera, planera och skapa just möten som gör skillnad. Både i det stora och i det lilla.