Som konsultchef med kunskaper inom offentlig upphandling arbetar du som vår Service Delivery Manager och ansvarar för våra leveranser som till stor del baseras på offentligt upphandlade avtal.

Drivs du av att skapa verksamhetsnytta inom IT och gillar du att skapa affärer och säkerställa leverans med hög kvalité på det sätt kunden förväntar sig?

Då kan rollen som Konsultchef/Service Delivery Manager på Flexite passa dig!

 

Din vardag:

I rollen som Konsultchef/Service Delivery Manager har du hand om kundavtalen och har personalansvar för konsultgruppen om ca 10 personer som genomför leveranser till våra kunder. Du behöver vara en detaljfokuserad och strukturerad person då du ansvarar för bolagets uppdragsutförande och är spindeln i nätet med många bollar i luften. Du arbetar långsiktigt för att utveckla leveransgruppen så att kunder får rätt kvalité, att kunder är nöjda och du ansvarar för ”Customer Success”.

Parallellt med daglig hantering av kunduppdrag skapar och underhåller du förutsättningar för långsiktiga kundrelationer genom upprätthållande av avtal, avtalsförnyelser, utökningar och optioner. Du är väl insatt i offentlig upphandling och arbetar proaktivt med våra kunders kontaktpersoner, inköpsavdelningar och upphandlingsavdelningar.

Som Konsultchef/Service Delivery Manager skall du också:

 • Ansvara för ärendehantering, support, helpdesk och projektleveranser
 • Ansvara för bemanning, semesterplanering och tidrapportering
 • Ansvara för budget, budgetuppföljning och löpande rapportering
 • Ha personalansvar för leveransgruppen
 • Ha en övervakande roll med samordning, uppföljning och effektivisering
 • Ansvara för KAM-arbetet mot kunder och återförsäljare för att bibehålla och utveckla avtalsstocken
 • Arbeta med kontakter med kunder och återförsäljare kring avtalstecknande, avtalsuppföljning och avtalsförnyelser ofta baserat på offentlig upphandling

Placering: Örnsköldsvik eller Kristianstad


  Vem är du?

  Vi söker dig som har:

  • Bakgrund inom projektledning, förvaltningsledning eller liknande inom IT-området
  • Erfarenhet av anbudsbaserad försäljning genom offentlig upphandling inom IT-området
  • Erfarenhet av arbete med KAM och avtal avseende IT-leveranser till offentlig sektor
  • Svenska i tal och skrift

  Som person är det viktigt att du är detaljfokuserad och strukturerad. Du skall trivas med helhetsansvar både mot projekt och personalansvar.

  Du trivs i en miljö med ärendehantering och arbeta i system mot kund med förbättringar och effektivisering. Vidare har du lätt att skapa och bibehålla goda kundrelationer.

  Det är meriterande om du arbetat på ett mindre bolag i en roll som förvaltningsledare, projektledare, konsultchef, gruppchef, service manager, kundtjänst/supportansvarig eller liknande.


  Passar vi för dig?

  Med vår erfarenhet av att driva komplicerade verksamhetsutvecklingsprojekt kan vi säkerställa de leveranser som våra kunder efterfrågar och med programvaran flexite ser vi till att våra kunders digitala transform kan genomföras.

  Med kontor i Örnsköldsvik, Kristianstad och Växjö erbjuder vi sedan starten 2002 konsulttjänster och programvaran flexite till kommuner, regioner, statliga verk och privata företag som vill effektivisera sina arbets- och informationsflöden. Flexite ingår sedan mars 2022 i Stockholm Nordtech Group(https://www.nordtechgroup.com).

  Vi växer och fortsätter bygga framtidens digitaliseringsresor och söker nu en Service Delivery Manager till huvudkontoret i Örnsköldsvik alternativt till kontoret i Kristianstad eller Växjö.

  För mer information besök Digital transformation med low-code | Flexite

  Kontaktperson:

  I denna rekrytering samarbetar Flexite med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sandra Åhs på sandra.ahs@wiseit.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter

  Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!