Är du en erfaren ledare med kompetens inom IT? Kvdbil söker nu deras nästa CIO för att driva verksamheten framåt. Är detta du? Läs vidare i annonsen nedan!

Kvdbil är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Med sin e-handel erbjuder Kvdbil en trygg, enkel och smidig affär för sina kunder. Som CIO på Kvdbil får du en möjlighet att driva och utveckla bolaget framåt tillsammans med fantastiska kollegor. 

Din vardag:

I tjänsten som CIO kommer du ha övergripande ansvar för IT-avdelningen där 15-20 personer arbetar. Du arbetar för att säkerställa ett bra samarbete mellan IT-avdelningen och övriga avdelningar där man arbetar tillsammans mot organisationens mål. Du prioriterar bland en mängd initiativ och tar strategiska beslut för att nå Kvdbils gemensamma mål. Du rapporterar till VD och ingår i Kvdbils ledningsgrupp.

Du kommer exempelvis:

 • Leda och utveckla IT-avdelningen
 • Utvärdera och utveckla befintliga plattformar och system
 • Arbeta för att IT ska gå i samma riktning som affärsstrategin

  Vem är du?

  För att du ska landa i rollen på bästa sätt ser vi att du har erfarenhet inom ledarskap och en liknande roll som CIO, CTO etc. Vidare har du en eftergymnasial utbildning och ett stort driv för verksamhetsutveckling. 

  Vi söker dig som:

  • Har lett en IT-organisation med specialister 
  • Kan kommunicera en tydlig IT-strategi
  • Säkerställa ett hållbart IT-stöd
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift

  För att du ska lyckas och trivas i rollen ser vi att du har ett stort affärsdriv och är en duktig kommunikatör som gör rätt prioriteringar. Du är duktig på att samarbeta med övriga avdelningar inom bolaget och hitta vägar framåt som gynnar hela organisationen. 

  I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jacob Elmeljung på mobilnummer +46 76-000 18 40 eller maila jacob.elmeljung@wiseit.se.

  Passar vi för dig?

  KVD grundades år 1991 (då som Kvarndammen) och förvärvades 2010 av Ratos. Moderbolaget i KVD-koncernen är KVD Group. Här ingår marknadsplatserna Kvdbil och Kvdpro, Bilpriser samt KVDs senaste förvärv, Forsbergs Fritidscenter, Nordens största husbils- och husvagnsåterförsäljare. Ett förvärv som breddade KVDs utbud ytterligare! Tillsammans är vi nu ca 350 medarbetare. Kvdbil har sitt kontor på Kilsgatan 4 i Göteborg.

  Varje månad värderas en miljon bilar i våra system och varje år säljs mer än 26 000 begagnade bilar, 1 600 husbilar och husvagnar och 3000 maskiner och tunga fordon genom koncernen.