Vill du ta en ledande roll och sätta din prägel i ett växande företag? Vi på Wise IT söker nu efter en Software QA Lead till vår kund. Läs vidare!

Din vardag:

 Du får möjlighet att forma din egen roll och sätta din prägel i ett växande företag tillsammans med ett dedikerat team. Du kommer också få lägga grund för framtida QA-avdelning och ta en ledande roll i företaget. Som QA Lead kommer du vara med på flertal spännande projekt. I projekten använder de bland annat Unreal Engine, Unity, Go, Typescript, PHP – de har även flera projekt som körs i VR på Oculus Quest. Vill du vara med och upprätthålla samt säkra kvaliteten i företagets utveckling? Utveckla processer och hitta metoder för långsiktigt QA? Hitta och implementera verktyg för kodanalys och automatiserad testning? Är du relationsbyggande? Då kan du vara rätt person för jobbet. 

Erfarenhet för att trivas i rollen:

  • QA och automatiserad testning
  • Implementering av verktyg för kodanalys 
  • Identifiering av mjukvara – styrkor och svagheter
  • Ledarskap

Relevant bakgrund, civilingenjör är meriterande.

Möjlighet att jobba hemifrån och från det nyrenoverade kontoret i centrala Malmö.

Vem är du?

Vi tror du är noggrann, ambitiös samt har en god samarbetsförmåga. 

Om Wise IT

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Timmy Konneus på Timmy.konneus@wiseit.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl utan de sker enbart via den här annonsen.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Varmt välkommen med din ansökan!