Har du flerårig erfarenhet av och mycket god kunskap inom administration av molnmiljöer i Microsoft Azure? Då hoppas vi att du är vår nya kollega!

SGDS Gruppen AB är ett nybildat bolag som innefattar säljbolagen Dahl, Optimera, Bevego, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel. Tillsammans omsätter vi drygt 17 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3000 medarbetare. Vi har Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Våra säljande bolag fokuserar på att driva och utveckla affärer med personal inom sälj, butik, kategori och prefab. I det nybildade bolaget SGDS Gruppen samlar vi alla affärsstödjande funktioner som exempelvis ekonomi, logistik samt digitalt och IT.

Inom SGDS Gruppen är vi mitt uppe i en digitaliseringsresa. Som del i detta initiativ skapar vi gemensamma processer och IT-landskap. Stora delar av det nya IT landskapet kommer vara molnbaserat och centralt för att få alla system att samverka är de integrationer som utvecklas av gruppen Arkitektur och Integration. Vi använder oss primärt av integrationsplattformar från IBM och molntjänster i Microsoft Azure för att bygga våra integrationer.

För att lyckas i rollen tror vi att du:

– Har god erfarenhet av och mycket god kunskap inom administration av molnmiljöer i Microsoft Azure.

– God kunskap av uppsättning, hantering och felsökning av applikationer i Microsoft Azure.

– Erfarenhet av verktyg och koncept för konfigurationshantering (t.ex.Terraform DSC, Chef, Ansible, Docker, Puppet, etc.).

– Vana av DevOps-verktyg och koncept (t.ex. Git, Azure DevOps, ArgoCD, Jenkins, Travis CI, Hudson, Artifactory, etc.).

– Flerårig erfarenhet av att hantera drift av storskaliga produktionsmiljöer

– Kunskap om vanliga applikationsstackar (t.ex. IIS, .Net-appar, Apache, Nginx, etc.)  samt automatiseringsverktyg som Bicep, Terraform, Chef, Ansible eller andra.

– Färdigheter i minst ett programmerings- eller skriptspråk såsom C#, Python, Go, Shell eller PowerShell samt kunskaper om nätverks- och säkerhetskoncept, metoder och teknologier i produktions- Azure och hybridmiljöer.

    DU ÄR VARMT VÄLKOMMEN

    Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss. Några av våra förmåner är pensionsavtal enligt ITP, Rikskortet, friskvårdsbidrag, regelbundna hälsokontroller samt rabatter i alla SGDS butiker.

    ANSÖKAN

    SGDS-Gruppen samarbetar med Wise IT i denna rekrytering och du är varmt välkommen att kontakta rekryterare Josefine Lindborg vid frågor. Ansök redan idag via vårt webbformulär då ansökningar behandlas löpande (inga ansökningar via mejl). Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på SGDS huvudkontor i Bromma.