Är du nyfiken på en teknisk och ledande roll? Lockar ett värderingsdrivet sammanhang på ett stabilt bolag? Hos Atrium Ljungberg får du båda. I rollen som Chef IT drift & support leder du ditt team på Sveriges snyggaste kontor. Så ta chansen att söka dig till Sveriges ledande fastighetsbolag redan idag.

Om jobbet

I rollen som Chef IT drift & support leder du ett team av fyra medarbetare och är själv både operativ och strategisk. Du förväntas leverera ett effektivt, stabilt och säkert IT stöd till bolaget, både inom kontors IT och Fastighetsnära IT samt se och nyttja synergierna mellan dem. Vidare tar du fram olika förslag och åtgärder för en bättre och mer kostnadseffektiv IT infrastruktur och IT drift.

Några andra exempel på rollens innehåll:

  • Leda verksamhet och medarbetare i enlighet med bolagets grundvärderingar
  • Ansvar för leverantörer inom området, beställning, leverantörsstyrning och uppföljning
  • Leverera ett effektivt, stabilt och säkert IT stöd för hela bolaget
  • Ansvara för effektiv drift av system och applikationer
  • Ansvara för användarhantering, klienter och support

Du ansvarar självständigt för bemanning och daglig drift av IT miljön samt design och utveckling av den i samråd med Chef Teknikutveckling och Digitalisering samt IT arkitekt. Rollen innebär även att själv arbeta hands-on operativt i IT-miljön.

Placeringen för tjänsten är på huvudkontoret i Sickla Köpkvarter ett stenkast från söder i Stockholm.

Om dig

Förutom en teknisk bakgrund så ser vi att du behöver ha gedigen erfarenhet av ledarskap, som minst projektledare eller liknande. För att trivas och lyckas i rollen är det mycket relevant att du har med dig följande:

  • Erfarenhet från drift av IT-miljö
  • Högskoleutbildning inom IT eller motsvarande förvärvad kompetens
  • Windows infrastruktur, server/lagring, virtualisering, AD
  • Erfarenhet av nätverk (LAN/vlan, WAN)

Vidare har du även med dig kompetens inom IT-säkerhet och har erfarenhet

av att styra leverantörer.

Om Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas – idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa i enlighet med vår vision Alla vill leva i vår stad.

Mer info finner du här: https://www.al.se/

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar Atrium Ljungberg med Wise IT.

För att söka tjänsten ansöker du enkelt via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Linda Ortbrink på linda.ortbrink@wiseit.se

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter

Vi arbetar med löpande urval av kandidater och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

I denna rekrytering ingår tester och en bakgrundskontroll.

Välkommen med din ansökan!