Har du erfarenhet av support i first- och secondline? Talar du både svenska och danska? Nu söker vi på Wise IT dig som vill hoppa på nästa utmaning och utvecklas i din roll som supporttekniker!

Din vardag:

I din roll som supporttekniker kommer du supportera first- och secondline både på svenska och danska. Du kommer ansvara för bland annat upphämtning av IT-utrustning, installation av operativsystem och applikationer på datorer. 

För att trivas i rollen tror vi du har erfarenhet av:

  • Förstår och talar danska (support på danska och svenska)
  • Support first- och secondline
  • Active Directory
  • Konfigurera användare med Cisco-telefoni
  • SAP- och Windows-lösenordsåterställningar
  • IT hårdvara/mjukvara implementeringar
  • Service Now

Vem är du?

Vi tror du har en god projektledning- och organisationsförmåga samt att du är en lagspelare som värderar noggrannhet och drivs av att utveckla dig själv och andra. Vi tror även du har ett genuint intresse för IT och teknik.

Om Wise IT

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Evelina Andersson på evelina.andersson@wiseit.se eller Hanna Levin på hanna.levin@wiseit.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl utan de sker enbart via den här annonsen.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Varmt välkommen med din ansökan!