Brinner du för utveckling och vill arbeta med produkter som verkligen gör skillnad? Vi på Skola24 växer och vi söker dig med höga ambitioner som vill vara med på vår tillväxtresa!

Skola24 är ett genuint, välskött och framgångsrikt IT-bolag som är marknadsledande inom IT-tjänster gällande schemaläggning, resursoptimering, tjänstefördelning och närvarohantering inom grundskola och gymnasium. Vår mjukvara gör skillnad för kommuner, skolor, förskolor, elever och vårdnadshavare varje dag.

Som Backendutvecklare hos oss tillhör du ett av bolagets tre Scrumteam där du arbetar med bland annat databasutveckling, utveckling av tjänstelager och API-utveckling för Skola24s produkter och plattformar.

Din vardag: 

I rollen som Backendutvecklare ligger ditt fokus på utveckling inom backend mot flera av Skola24s produkter. Tillsammans med kollegor i ditt team arbetar ni för att underhålla och effektivisera befintliga produkter samt utveckla nya produkter och lösningar. Skola24s backend är byggd uteslutande i C# med databaslagring i SQL Server där arbetet planeras och utförs med stöd av agila ramverk som Scrum och SAFe. 

Om dig?

Vi söker dig med ett stort driv och intresse för systemutveckling. Vi tror att du har starka ambitioner att utveckla dina tekniska färdigheter. Vi ser att du har en relevant utbildning inom systemutveckling eller erfarenhet som bedöms likvärdig.

Vi ser att du har:

 • Grundläggande kunskap om databaser och databasutveckling
 • Grundläggande kunskap eller erfarenhet inom C# och API-utveckling
 • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Meriterande kunskap och erfarenhet:

 • Azure for DevOps
 • Versionshantering med GIT
 • Testdriven utveckling

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är initiativtagande, nyfiken och löser problem med en prestigelös inställning. Du trivs bra i olika samarbeten och har lätt för att kommunicera med dina kollegor inom IT-avdelningen.

Vårt erbjudande

Skola24 är ett tryggt tillväxtbolag som växer organiskt. Hos oss får du möjlighet att lära dig mycket och du har stora möjligheter att vidareutvecklas. Vår kultur kännetecknas av ödmjukt självförtroende och vår goda sammanhållning, både avdelningsvis och på bolagsnivå. Hos oss har du tillgång till stora ljusa kontorsytor i centrala Falköping, med möjlighet till att arbeta på distans. På Skola24 erbjuder vi dig att vara en del av följande:

 • Du blir en del av en ledande SaaS-aktör inom EdTech-branschen
 • Du arbetar med en produkt som verkligen gör skillnad på marknaden
 • En trygg, välskött och stabil arbetsplats och ett bolag som växer stadigt
 • Ett kunskapsdrivet bolag
 • Ett bolag med hög samarbetsförmåga, professionalism och ett driv att alltid bli bättre

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jacob Elmeljung på jacob.elmeljung@wiseit.se eller mobilnummer +46 76-000 1840.