Har du ett stort IT-intresse och vill komma in i IT-branschen? Nu har du chansen! Vi söker dig som vill hjälpa användare med deras IT-problem och bidra med teknisk support.

Din vardag:

Som first line support kommer du att arbeta med att hjälpa användare med deras IT-problem och bidra med teknisk support. Du kommer få möjligheten att ge teknisk support både över mejl och telefon. I denna roll får du stor varierande arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Arbetsuppgifter som förekommer i rollen:

 • Hjälpa med enklare och djupare felsökning
 • Rådgivande och hjälp vid tekniska problem
 • Fjärrstyrning i Windowsmiljö
 • Support av mjukvara
 • Ärendehanteringssystem
 • Konto- och lösenordshantering

  Vem är du?

  Vi söker en social, trevlig och driven person med en känsla för god service. Det viktigaste i denna tjänst är att ha ett IT- och teknikintresse med rätt inställning för att kunna ta sig an nya och spännande utmaningar. Meriterande är att ha tidigare erfarenhet eller utbildning inom IT och har kompetens inom Active Directory, Windows och Microsoft 365. Ett krav för denna tjänst är flytande svenska i tal och skrift.

  Passar vi för dig?
   

  Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

  Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

  Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennifer Hult på telefonnummer 0760685530.