Vi söker efter dig som har erfarenhet av att arbeta med hårdvara. Har du byggt egna datorer och brinner för att mecka med teknik är du rätt person för det här uppdraget!

Är du en nyfiken och problemlösande person med bakgrund inom hårdvara? Grymt! Just nu söker vi rätt person till vår spännande kund inom spelutvecklingsbranschen. Kanske är det ditt nästa jobb? 

DIN VARDAG

Hos kunden kommer du arbeta i en skön, avslappnad och kreativ miljö centralt i Stockholm. Du tillsammans med ditt team kommer supportera användarna och deras ärenden både remote hemifrån men även på plats på kontoret i ett varierande schema. Det kommer vara mycket hårdvara som du arbetar med och det krävs att du har ett sinne där du trivs med att luska och mecka i hårdvaruärenden. Du kommer arbeta med hårdvarubeställningar samt arbeta i Windows, Mac OS, Office 365 och G Suite. 

VEM ÄR DU?

Du bör vara en kommunikativ och social person som ser lösningar istället för problem. Att vara nyfiken och lösningsorienterad är en fördel i rollen och att drivas av både teamwork som självständigt arbete. Det är viktigt att du har tidigare erfarenhet inom hårdvara då det krävs för rollen. Har du själv byggt datorer och reparerat hårdvara är det mycket fördelaktigt. 

Krav på teknisk kompetens: 

  • Hårdvara 
  • Windows 10 
  • Office 365 
  • Exchange 
  • Active Directory 

Utöver det ser vi att du kan kommunicera obehindrat på svenska som engelska. 

PASSAR VI DIG?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag.

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

ANSÖKAN

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Vendela Bennström (vendela.bennstrom@wiseit.se) eller Maria Legerius (maria.legerius@wiseit.se). Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.