Unik möjlighet till dig som vill vara spindeln i nätet mellan Frankrike och Sverige!

Med glädje söker vi nu efter en Data Engineer som vill bli en mycket viktig pusselbit i vårt framtida arbete och en ”bro” till våra kollegor i Paris. I rollen kommer du att vara experten på vår databas som sammanställer och hjälper en helt ny grupp i Paris. För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, inge förtroende och självklart prata och skriva svenska och engelska helt obehindrat.

Du har också god erfarenhet av dataprojekt eller linjeaktiviteter med fokus på data, databas, hantering av stora datamodeller

  • Erfarenhet i en agil miljö och såklart gärna i datasammanhang
  • Vana av att hantera toppmoderna analytiska applikationer, klassiska BI-verktygsstackar och kunskap om nya/molndataverktygsstackar
  • Förmågan att åstadkomma konstruktiva lösningar med olika intressenter

Det är också viktigt att du kan SQL-språk, datamodellering och exponering för API-data. Du är en del av ett globalt scrum-team, och din roll är att bidra till att leverera dataarkitektur. Rollen inkluderar regelbundna resor till HQ Elis Frankrike.

Vi tror att du, precis som vi vill arbeta med passionerade, motiverade och investerade människor i ett sammanhang av total modernisering och rationalisering av IS. Om du kan programmering är det ett plus men inte ett krav.

Du:

• Förstår en komplex datamodell, utvecklar API-gränssnitt, vara en del av en agilt projektansats mellan efterfrågad produkt (Data och förväntade rapporter) och IT-team såsom LMS-team, Datateam, Business-team.

• Ansvarar för produktion av leveranser fram till produktion.

• Visar en hög grad av resultatorienterad autonomi.

• Optimerar utvecklingsplaneringsberoende mellan LMS och datateam genom att agera och påverka båda sidor.

Mer om oss

Vi sitter i fina moderna lokaler i skärgårdskommunen Österåker ca. 3 mil norr om Stockholm med närhet till klippor och hav. Goda kommunikationer via Roslagsbanan och bussar mellan kontoret i Åkersberga och Stockholm city. Vi erbjuder även möjligheten att arbeta vid vår samarbetspartners kontor vid Sveaplan alternativt hemifrån. Vi prioriterar högt att det ska vara en god balans i livets pussel med arbete, fritid och familj.

VI SER FRAM EMOT ATT HÄSLA DIG VÄLKOMMEN TILL OSS!

ANSÖKAN

Elis Textil Service samarbetar med Wise IT i denna rekrytering och du är varmt välkommen att kontakta rekryterare Josefine Lindborg vid frågor. Ansök redan idag via vårt webbformulär då ansökningar behandlas löpande (inga ansökningar via mejl). Vi tillämpar löpande urval. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Elis.