Fullstack utvecklare? Redo för ny utmaning? Perfekt. Nu har vi ditt nästa kliv i karriären – läs vidare!

Din vardag:

Som Fullstack utvecklare får du arbeta med att ta fram nya lösningar för framtidens fakturaköp och finansiering. I utvecklingsteamet får du stor möjlighet att påverka och bidra med egna idéer. Företagskulturen präglas av snabbhet tillsammans med en familjär och trevlig stämning på kontoret.

Du kommer att få arbeta i en kreativ miljö med korta beslutsvägar och med den senaste tekniken. Initiativtagande och nya lösningar på olika utmaningar välkomnas varmt. Kunden är på en tillväxtresa, så du har stora möjligheter att påverka ditt arbete. Du blir en del av ett litet men drivet och kompetent utvecklingsteam.

För att du ska trivas i rollen tror vi du har erfarenhet av:

  • Frontend: React, Typescript, Material UI
  • Backend: AWS (Lambda, SQS, etc), .NET, C# 10
  • Databas: MS SQL Server, TSQL & relationsdatabaser, AWS DynamoDB
  • Processer och verktyg: Scrum/Kanban, Bitbucket, JIRA, Git, AWS Code Build/Code Pipeline, Visual Studio, VS Code

Det är starkt meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta med olika typer av ERP, CRM eller inom fintech.

Vem är du?

Vi tror att du har några års erfarenhet av utveckling inom .Net, har arbetat med både backend och frontend samt att du är van att arbeta med olika typer av agila ramverk. Vi tror du är noggrann, ansvarstagande samt att du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. För rollen är det också viktigt att du är självgående, kvalitetsmedveten och prestigelös.

För tjänsten är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.
Om Wise IT

 Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Evelina Andersson på evelina.andersson@wiseit.se eller Hanna Levin på hanna.levin@wiseit.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl utan de sker enbart via den här annonsen.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Varmt välkommen med din ansökan!