Som Lead Developer hos Ludvig & Co, Sveriges ledande rådgivningsföretag för företagare, får du möjlighet att göra stor skillnad i en spännande utvecklingsresa. Wise IT söker efter dig som älskar att utveckla och är redo för en större roll där du får leda och coacha en grupp utvecklare. Läs mer på www.ludvig.se 

 

Dina arbetsuppgifter

Som Lead Developer på Ludvig & Co estimerar, planerar och driver du utvecklingen  framåt, i tät kommunikation med superusers och stakeholders. Detta är en central roll där du agerar coach för det externa utvecklingsteamet bestående av cirka 20 utvecklare. Du utvecklar även själv. Några exempel på produkter ni kommer jobba med är: Användargränssnitt för kunder/ rådgivare på Ludvig & CO, integrationer till och från standardsystem som O365 och Fortnox, BI-plattformen.

En del av ditt arbete kommer även innebära:

  • Göra code-reviews tillsammans med dina kollegor
  • Agera kravställare gentemot leverantör
  • Arbeta med effektivisering och automatisering av arbetssätt
  • Ge feedback och en hjälpande hand vid behov till utvecklare i ditt team

 

Vem söker vi?

Jobbet som Lead Developer är för dig som har arbetat runt 5 år som utvecklare. Vidare har du goda kunskaper inom Iterativa modeller så som Scrum, Kanban, Microservices, GitOps och Python. Därutöver har du goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Vi ser det som meriterande om du kunskap inom Serverless Framework, AWS och kunskap inom React. Dessutom är det ett plus om du har har branscherfarenhet inom ekonomi/redovisning. 

 

För att lyckas i rollen är jobbar du på ett systematiskt och strukturerat sätt. Du har förmågan att du kommunicerar både tydligt och begripligt och har lätt att ta kontakt med nya personer.  

För såväl oss på Wise IT som Ludvig & Co är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

 

Bli en del av Ludvig & Co

När du blir en del av Ludvig & Co bidrar du till trygghet & växtkraft för människor, samhälle och företagande i hela Sverige. Hos oss finns utvecklingsmöjligheterna oavsett var du bor och oberoende av om du vill vara specialist, rådgivare eller ledare. Därför kan du kombinera ett flexibelt och dynamiskt jobb hos oss med livet du vill leva. Vi är starkast tillsammans och genom samarbete, tillit & inkludering skapar vi den bästa arbetsplatsen.
Det finns ett Vi i Ludvig. Väx tillsammans med oss!

 

Ansökan och kontaktuppgifter

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gustaf Linder via e-post: gustaf.linder@wiseit.se eller telefonnummer: 0760001811

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Övrigt: Hybrid remote där bolaget träffas 1-4 gånger per månad

Placeringsort: Stockholm

Alternativ placeringsort: https://ludvig.se/kontor/