Är du en stjärna inom drift och/eller förvaltning av applikationer eller hårdvara för mobila lösningar? Då är du vår nya kollega!

Din vardag:

Som teknisk förvaltare av mobila enheter har du en nyckelroll i att säkerställa funktionaliteten för mobila enheter inom lager & butiksverksamheten (handdatorer, tablets, scanners etc.) samt tillhörande administrativa system och plattformar. Du kommer vara SGDS Gruppens primära kontakt gentemot strategiska samarbetspartner, leverantörer av hårdvara samt plattformar för managering.  

Tillsammans med samarbetspartner kommer du också stötta förändringar utifrån verksamhetens behov och driva innovationsarbete för att vidareutveckla affären.

Du kommer agera brygga mellan verksamhet, förvaltning, centrala & lagernära IT funktioner. Du kommer organisatoriskt tillhöra Technology Services vars uppgifter är att säkerställa funktionalitet inom SGDS Gruppens IT-landskap i sin helhet.

  Vidare kommer du att:

  * Säkra att ekosystem för mobila lösningar underhålls och livscykel hanteras och ansvara för att säkerställa objektens kompabilitet med SGDS Gruppens övriga IT arkitektur och rådande policy/regelverk.

  * Hantera förvaltningsbudget samt vara primär kontakt/kravställare mot samarbetspartner och leverantörer av mobila enheter.

  * Driva och delta i förändringsprojekt tillsammans med processägare, samarbetspartner och övrig IT. Du utför och koordinerar tester för förvaltningsobjektet och kommer äga DRP (disaster recovery plan) tillsammans med IT-drift. Du kommer även vara delägare på BCP (Business continuity plan) tillsammans med verksamheten.

  * Framställa och förvalta systemdokumentation

  * Stötta och koordinera installationer av mobila enheter

  Vem är du?

  Vi tror att du har flera års erfarenhet av att ha jobbat med drift och/eller förvaltning av applikationer eller hårdvara för mobila lösningar, gärna i lagernära miljöer. Du har ett lösningsorienterat mindset och har arbetat med Windows- och Androidplattformar i både äldre och nyare system. Det viktigt att du har erfarenhet av att arbeta med Zebra/Honeywells lösningar.

  Du har arbetat teamorienterat, du är van att ta funktionellt ansvar för ett tekniskt område och besitter god social kompetens och van att arbeta i olika former av gruppkonstellationer inklusive tillsammans med externa parter. Du pratar och skiver svenska och Engelska obehindrat.

  Ansökan

  SGDS-Gruppen samarbetar med Wise IT i denna rekrytering.

  välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josefine Lindborg vid frågor på josefine.lindborg@wiseit.se. 

  På grund av GDPR är förhindrade att ta emot ansökningar via mejl. 

  Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på SGDS-Gruppens huvudkontor i Bromma. Rollen innebär att man arbetar med frihet under ansvar och man kommer att styra mycket av sin egen vardag.