Just nu söker vi efter ett IT-stöd med fokus på ERP, driftsäkerhet och värderingar, som kan hjälpa oss att säkerställa att system och mjukvara fungerar smidigt och med högsta möjliga kvalitet.

Din vardag:

Vi söker nu ett IT-stöd som har mer fokus på ERP och mjukvara, för att säkerställa en hög driftsäkerhet och användarvänlighet för vår organisation. Du kommer att ha befogenhet att efter utförd konsekvensbedömning genomföra vissa justeringar i affärssystemet och vara en central kontaktperson för externa leverantörer av mjukvarulösningar. 

Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera att underhålla vårt ERP-system och andra mjukvarusystem, samt att fungera som front line support när användare upplever problem som faller inom tjänstens arbetsområde. Du kommer också att utforma samt dokumentera processer och lösningar på ett strukturerat och överskådligt sätt, samt producera statistiska rapporter och analyser som kan användas som beslutsunderlag inom organisationen.

Vem är du?

    Som IT-stöd kommer du att ha en samordnande roll med många kontaktytor så vi söker dig som är en god kommunikatör och kan arbeta med flera team och intressenter för att säkerställa hög kvalitet. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete, har en god teknisk förståelse och kan arbeta självständigt och proaktivt. Du har en god kommunikationsförmåga och är bra på att dokumentera dina lösningar på ett strukturerat och överskådligt vis. Du har också en stark känsla för affärsmässighet och kan agera utifrån våra värderingar. Flytande svenska är ett krav för denna tjänst.

    Passar vi för dig?

    Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

    Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

    Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennifer Hult på telefonnummer 0760685530.