Har du erfarenhet av att administrera komplexa telefonisystem? Nu har du chansen att arbeta på ett expansivt bolag med spännande och utmanande arbetsuppgifter!

Din vardag:

Du kommer att få ett varierat arbete där du kommer att lära dig många nya system och applikationer men kan även förekomma IT-relaterade uppgifter i AD med mera. Spännande och utmanande arbetsuppgifter, både självständigt och i team i ett expansivt bolag. Denna roll handlar om att hantera växelplattformens olika system, såsom vid nybeställningar, flytt, ändringar, anknytningsdata och hjälp med schema.  

Andra arbetsuppgifter inkluderar att ta emot, behandla samt eventuellt felsöka på telefoner och annan växelutrustning. Felanmälan till extern leverantör kan också bli aktuellt. Hantering, konfigurering och felsökning i Apple och Samsung/Android system. 

Vem är du?

Vi söker någon med erfarenhet av att administrera komplexa telefonisystem i en 2:nd line roll. En strukturerad och noggrann person med en stark vilja att hjälpa andra och lära ut är viktig för att vara framgångsrik i denna roll. Dessutom behöver personen kunna hantera flera uppgifter samtidigt och ha en genuin vilja att lära sig nya saker. Sammanfattningsvis behöver en person som söker denna roll vara välorganiserad, serviceinriktad och ha förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt samtidigt som de har en stark vilja att lära sig och hjälpa andra. Flytande svenska är ett krav.

Passar vi för dig?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennifer Hult på telefonnummer 0760685530.