Är du en säkerhetsingenjör? Är du redo för en ny utmaning? Läs vidare så berättar vi mer!

Din vardag:

Du, tillsammans med dina kollegor kommer arbeta strategiskt för att förhindra exploatering och skadlig användning av organisationens lösningar och kommer implementera testaspekterna i organisationen. Din övergripande uppgift blir att utveckla och utvärdera metoder och verktyg för att testa mjukvarusäkerhet samt stödja organisationen vid implementering av dessa. Teamet du kommer tillhöra samverkar med alla delar av utvecklingsorganisationen och har ett nära samarbete med andra team inom liknande kompetensområden. Kort och gott kommer du att vara en betydande bidragsgivare i arbetet med att utvärdera och förbättra säkerheten i företagets enheter och lösningar.

Rollen omfattar en kombination av följande arbetsuppgifter:

  • Utveckla bästa praxis för att testa säkerheten i företagets enheter och lösningar
  • Stödja och coacha team för att utforska svagheter och utveckla tester för att validera motåtgärder
  • Köra relevant testautomatisering, för snabb kvalitetsfeedback i CI/CD-pipelinen
  • Utföra bedömningar, t.ex. penetrationstest, för att identifiera brister i produkter och utvecklingsprocesser
  • Dokumentera och kommunicera fynd till intressenter inom företaget

För att trivas i rollen tror vi du har erfarenhet av:

 • Säkerhetstestverktyg, deras styrkor och svagheter
 • Arbete med säkerhet i mjukvarulösningar
 • Azyre
 • Python
 • Testautomation 
 • Utveckling och test av inbyggda system och/eller molntjänster

Vem är du?

 

Vi tror du arbetat inom Cyber Security ett par år. Vi tror du brinner för säkerhet och testning. Vi tror du är nyfiken och öppen för nya utmaningar, och samtidigt är ivrig att dela med dig av dina insikter och hjälpa andra samtidigt som du föreslår en väg framåt. Vi tror även du interagerar med kollegor för att nå dina mål, och att du är en ansvarsfull person van att ta initiativ.

Om Wise IT

 

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Evelina Andersson på evelina.andersson@wiseit.se eller Hanna Levin på hanna.levin@wiseit.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl utan de sker enbart via den här annonsen.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Varmt välkommen med din ansökan!